Med mer enn 25 års erfaring kjenner itelligence SAP fra innsiden og ut. Vi samarbeider tett med våre kunder for å identifisere og løse deres spesifikke behov. Flere SAP awards, sertifikasjoner og vår SAP Platinum Partner status står alle som testamenter på vår suksess. Fra konsulenttjenester til implementeringer og managed services har vi flere enn 5000 ansatte med kunnskapen til å hjelpe din forretning videre.

Som en del av NTT Data Group kan vi dra nytte av et nettverk med over 9000 SAP-eksperter. Vår tilstedeværelse i 24 land over hele verden sørger for at vi alltid er tett på deg og dine forretninger. I tillegg til dette gjør vårt sterke bånd til SAP at vi alltid er oppdatert på de seneste innovasjoner og kan hjelpe deg med å dra nytte av dem. Uansett hvilken bransje du tilhører er vi en god partner for din digitale transformasjon.

I norden består itelligence av flere enn 350  medarbeidere fordelt på kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Vi bistår kunder både lokalt, men også i Finland, Island og baltikum.

Les mer om oss og hva vi tilbyr på http://www.itelligence.no/