Bouvet Norge AS


Bouvet er et børsnotert skandinavisk konsulentselskap som leverer alt av tjenester innen IT, digital kommunikasjon og rådgivning. Vi er per Mars 2014 960 ansatte fordelt på 14 kontorer i Norge og Sverige. 

Bouvet er en av Norges største SAP partnere og vi har bistått flere internasjonale kunder med deres implementering av SAP.  Bouvet leverer i dag et komplett tjenestespekter innenfor SAPs kjerneområder Applications, Analytics, CRM, Mobility og eCommerce. Vi er spesialister innen malbaserte prekonfigurerte løsninger fra SAP for områdene logistikk, handel, CRM, service og vedlikehold. Vi har over 50 kunder i markedet, som for eksempel Forsvaret, Coop, Orkla, Komplett, Statoil, Yara, Staples, Atea, Statkraft, Aibel, IFE og Vinmonopolet. Vi har igjennom disse 50 kundene bred erfaring med fulle SAP-implementeringer, utrullingsprosjekter i innland og utland, innlemmelse av nye organisasjonsenheter i eksisterende løsninger, drift og vedlikehold samt lisensforvaltning.

SAP-teamet i Bouvet består i dag av 100 konsulenter som arbeider med rådgivnings- og implementeringstjenester omkring ERP, Business Intelligence, ledelsesrapportering, basisforvaltning og utvikling. Dette gjør oss til et av de største SAP konsulentmiljøene i Norge. Et av våre seneste hovedfokus innen SAP er mobility og brukervennlighet. Vi ønsker at nytteverdien av et nytt ERP system skal merkes i en god brukeropplevelse.

Som eneste SAP Education Partner (siden 2004), tilbyr Bouvet et stort åpent kursprogram og sertifiseringer i Norge. Hjemmesiden til kursavdlingen www.bouvet.no/kurs er til en hver tid oppdatert med detaljerte kursbeskrivelser og kursdatoer.

3 whitepapers fra Bouvet:

SAP Screen Personas , SAP Transport Management , SAP Netweaver Process Orchestration (PI, BPM, BRM)

www.bouvet.no

Contact information


Ane Amundsen

+47 23406052

ane.amundsen@bouvet.no

Website


www.bouvet.no