2 viktige webinarer for Finance hhv. 8. mai og 15. mai - meld deg på!


Posted by Didrik Arstad on 06/05/2020 14:07

Webinar: SAF-T - Lokalisering for Norge - update - fredag 8. Mai 2020 =>  0900 - 1000

Erik Törnqvist, Localization Product Manager for SAP Financials i Norge og Sverige gir status og siste nytt om tilpasningen av SAF-T til Norske krav samt informasjon om de siste rettelser gjort og testet for den leverte funksjonalitet for både ECC og S/4HANA.  

Deltagelse krever ingen forutgående registering, men gjøres direkte i Zoom på denne lenken =>https://sbn.no/no/catalog/products/webinar-saf-t-norge-kunnskapsoverfring på det aktuelle tidspunktet, dvs. førstkommende fredag 0900.

Dependent on participation, the language will be either Swedish or English. The session will be recorded for later viewing.


Webinar: Automate your Business Processes with SAP Intelligent Robotics Process Automation - fredag 15.Mai.2020 => 0900 - 1000

Tema Machine Learning, RPA, AI og Celonis Process Mining har vært på agendaen i flere sammenhenger den siste tiden.  Det er til dels ukjent blant våre norske medlemmer at av flere sentrale strategiske temaer hos SAP for 2020 er også det som kalles iBPM eller Intelligent Business Process Management. Flere norske selskaper har ikke bare lekt seg, men tatt i bruk forskjellige RPA-verktøy som Blueprism, Ui Path etc., noen snuser på Process Mining og Celonis, andre har tatt det aktivt i bruk. 

Dette webinaret vil presentere den samlede verktøykassen i SAP's intelligenet Business Process Management portefølje, alt tilgjengelig i SAP Cloud Portal. Her får du høre om en samlet tilnærming for å nå Business Process Excellence gjennom en ende-til-ende prosess fra Process Mining ved Celonis med hvilke prosesser som egner seg for robotisering, innebyggede API'er til SAP, eget RPA-software inneholdende desktop-, workflow- og scheduling designer tett på prosessene i eget SAP-system, tilgang til machine learning tjenester, ferdige bots bl.a. mange på Finance gjennom "iRPA Factory" og til slutt verktøy for overvåking og monitorering.

Fra å sitte med enkeltstående RPA-verktøy, representerer SAP's svar på prosessforbedringer en serie med tjenester i skyen for å digitalisere arbeidsflyt, automatisere forretningsprosesser, håndtere beslutningslogikk og overvåke og få transparens over hele prosessen fra a til å.

Vi tror at dette webinaret vil være interessant for all med fokus på prosessforbedringer av egne forretningsprosesser, uansett hvilken fase man er i på sin transformasjonsreise.

Her er lenke til dette webinaret: https://sbn.no/en/catalog/products/automate-your-business-processes-with-sap-intelligent-robotics-process-automation

Innlegget vil bli på engelsk/English speaking webinar

Speakers:

Boris Andree, Director Solution Management SAP Intelligent RPABoris Andree,
Director Solution Management SAP Intelligent RPA
SAPDietmar Steinbichler, Enterprise Innovation ArchitectDietmar Steinbichler,
Enterprise Innovation Architect
SAP

 Har du spørsmål eller innspill, ta kontakt med undertegnede

Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance
SBN - Adfahrer
+47 90562921
da@sbn.no


 


More news in the same category

Tags: finance, analytics, sap knowledge