Årets SBN-medlem - hvem blir det 2020?


Posted by Eva-Maria Fahrer on 07/09/2020 13:31

Nå starter prosessen for å velge "Årets SBN-medlem"  

 

Hvem blir det 2020?

Har du en person du ønsker å nominere?

 

2019
Gunnar Freyr Gunnarsson fra Norgesgruppen
 valgt til "Årets SBN-medlem" 2019
Juryens begrunnelse 2019: "Årets SBN-medlem" er en ekte ambassadør for SBN, noe som kan sees ved at medlemmets selskap er godt representert på alle arrangementer, inkludert SBN-konferansen

Han var med på reisen til Walldorf hvor SBN møtte SAP-produkteiere og medlemmer fra andre lands brukerforeninger, både i 2018 og 2019.

Gunnar har flere ganger støttet SBN prosessen med å lage arrangement, være diskusjonspartner og ved å identifisere relevante presentasjoner. Et eksempel på dette er at på årets SBN-konferanse har vi gleden av å ha en foredragsholder som snakker om et strategisk viktig tema som et resultat av input fra dette medlemmet.

I 2019 han har også arrangert et møte i sin bedrift på med lederen fra den globale brukergruppen-organisasjonen i SAP. Dette var et fantastisk møte hvor mange av hans / hennes kolleger deltok. Mange gode bidrag og en fin åpen diskusjon gav nyttig input til SAP-lederen. 

 

 

Tine Gjøse Vermedal

2018 
Tine Gjøse Vermedal, Equinor
 valgt til "Årets SBN-medlem" 2018
Juryens begrunnelse var 2018:  "Årets SBN-medlem" har vært svært aktiv på flere fronter i året som gikk, så vel faglig som praktisk. Med arbeidsvilje og godt humør deler hun av sin innsikt og tid til alles beste.

Årets SBN-medlem reiste med oss til "Meet the expert" hos SAP i Walldorf som representant for InnoTeam Innkjøp. Hun skrev et interessant sammendrag med gode lenker, og publiserte dette på vårt nyhetsbrev, slik at vi alle kunne ta del i den nye kunnskapen og få hjelp til å velge retning innen dette fagområdet som er under rask utvikling på grunn av digitalisering.

Årets SBN-medlem deltar ofte på våre aktiviteter og tar gjerne en aktiv rolle. Hun hjalp oss og skaffet lokale hos Statoil (nå Equinor) for vårt Energy-møte i mars, og hun skaffet kundepresentasjonen "Robotisering innen innkjøp i Equinor" til årets konferanse. 
(Bild fra Energy møte mars 2019)

 

 

Elin Haukeland Madell

2017 
Elin Haukeland Madell, Aibel 
(Bild) valgt til "Årets SBN-medlem" 2017
Juryens begrunnelse var 2017:  "Årets SBN-medlem" har varit aktiv sedan många år. Delar sin erfaring i egna föredrag. Har varit moderator. Kommer ofta på F2F möten trots sin placing i Bergen. Er fylld av goda idéer i HR Ledarteam och är en initiativtagare till “personverns-förordnings/GDPR” fokuset som är superhett och har många många intresserade deltagare og er det hetaste temat siden lang tid tillbake.

2016 
Hans Butenschøn, Fred Olsen Energy valgt til "Årets SBN-medlem" 2016

Juryens begrunnelse var 2016: "Årets SBN-medlem" er den første noensin valgt av SBN. Han er i tilleg helt utan konkurrense outstanding i nettverking og informasjonsdeling. (Hans aksepterte også senere rollen som styreleder i SBN. En rolle han hadde i flere år.)

 

 

Vi søker kandidater til 2020

Hvem blir det 2020? 

Har du en person du ønsker å nominere?

Sänd en e-post till em(@)sbn.no - skriv og varfor du ønsker å niminere denne personen.

 

 

Eva-Maria FahrerHar du ønsker, tanker eller en person å nominere? 
Ring/Call me or send me an e-mail:
922 52 539  em(@)sbn.no
Eva-Maria Fahrer, CEO, SBN-Adfahrer

 

 

 

 

More news in the same category

Tags: sbn