Årets SBN-medlem - hvem blir det?


Posted by Eva-Maria Fahrer on 05/10/2019 12:12

Årets SBN-medlem - hvem blir det 2019? Nominert er 6 personer ... les om dem nedenfor

Tine Gjøse Vermedal

 

2018  SBN hadde æren av å gratulere
Tine Gjøse Vermedal
 
Juryens begrunnelse var 2018  "Årets SBN-medlem" har vært svært aktiv på flere fronter i året som gikk, så vel faglig som praktisk. Med arbeidsvilje og godt humør deler hun av sin innsikt og tid til alles beste. Bild fra Energy møte mars 2019
 

 

Elin Haukeland Madell

2017 SBN hadde æren av å gratulere Elin Haukeland Madell (Bild)

2016 SBN hadde æren av å gratulere Hans Butenschøn 

 

 

Kandidater til ‘Årets SBN Medlem 2019’

En nominert person innen IT
Begrunnelsen er: 
Han / hun har delt kunnskap ved å holde presentasjoner i to forskjellige arrangementer i 2019. Presentasjonene gav nye ideer til publikum da de dekket bruk av ny funksjonalitet og en ny måte å bruke forbedret funksjonalitet.
Kandidaten har vært en nøkkelperson i prosessen med å skaffe et innlegg til SBN-Konferansen 2019. Innlegget ser på nye interessante ideer og siste nytt innen teknologi.
Han / hun har også tilbudt at sitt firmaet kan være vertskap for et arrangement og har støttet oss med markedsføring av SBN innen sitt selskap.

En nominert person: innen Lead2Cash and IT
Begrunnelsen er: 
Han / hun er en ekte ambassadør for SBN, noe som kan sees ved at medlemmets selskap er godt representert på alle arrangementer, inkludert SBN-konferansen
Kandidaten var med på reisen til Walldorf hvor SBN møtte SAP-produkteiere og medlemmer fra andre lands brukerforeninger, både i 2018 og 2019.
Han / hun har flere ganger støttet SBN prosessen med å lage arrangement, være diskusjonspartner og ved å identifisere relevante presentasjoner. Et eksempel på dette er at på årets SBN-konferanse har vi gleden av å ha en foredragsholder som snakker om et strategisk viktig tema som et resultat av input fra dette medlemmet.
Han / hun har også arrangert et møte i sin bedrift på med lederen fra den globale brukergruppen-organisasjonen i SAP. Dette var et fantastisk møte hvor mange av hans / hennes kolleger deltok. Mange gode bidrag og en fin åpen diskusjon gav nyttig input til SAP-lederen. 

To nominerte innen HR 
Begrunnelsen er: 
1) Han / hun er en aktiv bidragsyter til SBNs aktiviteter. Kandidaten har holdt/skaffet interessante og verdiskapende presentasjoner til SBN-konferansen både i 2018 og 2019. Presentasjonene har vært om emner som er nye for SBN, og medlemmets firma har delt sjenerøst med andre SBN-medlemmer i en veldig hektisk periode med stor intern aktivitet.
Han / hun åpnet bedriftens splitter nye kontorlokale som vert for SBN sitt vårmøte som ble besøkt av et stort antall SBN-medlemmer.

Begrunnelsen er: 
2) Han / hun er en aktiv bidragsyter til SBNs aktiviteter. Kandidaten har skaffet to presentasjoner til SBN-konferansen i 2019. Begge presentasjonene er i emner det er stor interesse for og som er meget relevante for vår medlemmer.
Han / hun har sørget for at bedriften har vært vert for vårt vårmøte både 2018 og 2019.

 

En nominert person innen Logistikk and Finans
Begrunnelsen er: 
Han / hun er og har vært en av de mest aktive SBN-ambassadørene i mange år. Medlemmet har stor tror på læring og informasjonsdeling. Han / hun har brukt energi på å overbevise sin ledelse om fordelene ved å dele kunnskapen om selskapet sitt, og har også bidratt med flere interessante og verdiskapende presentasjoner de siste årene.

Han / hun skaffet en presentasjon til årets P2P-dag og deltok på møtet i Oslo som støtte for personen som holdt innlegget. Kandidaten har vært ivrig deltager på våre web-møter gjennom flere år.

 

En nominert person innen Finans
Begrunnelsen er: 
Han / hun har i mange år jevnlig deltatt på våre web-og F2F-møter, er en god diskusjonspartner for SBN og kommer med gode innspill. Kandidaten deltok på årets reise til Praha. 

 

En ny gruppe er introdusert i 2019

En kandidat til ‘Årets Konsulent 2019’
Begrunnelsen er: 
Han / hun har bidratt langt utover det som kan forventes av en person i hans / hennes stilling. Han / hun har prioritert å være til stede på våre planleggingsmøter og har i en meget travel hverdag mellom våre møter alltid gjort ‘hjemmeleksene sine’. Kandidaten har med dette engasjementet blitt en veldig viktig bidragsyter til våre arrangementer i år, både HR-dagen og HR-sporet på konferansen.
Han / hun vil også holde to innlegg på årets SBN-konferanse innen områder som har store interesse for våre medlemmer.

 

Årets SBN-medlem - hvem blir det 2019? 

 

Eva-Maria FahrerArtikkel skrevet sammen Eva-Maria og Bernt.
Har du ønsker ? 
Call me or send me an e-mail:
+47 922 52 539 and +46 (0)70 569 78 08 or em(@)sbn.no
Eva-Maria Fahrer, CEO, SBN-Adfahrer

 

 

More news in the same category

Tags: cx, retail, finance, analytics, hr, remuneration, it, hana, projects, logistics