Cegal ny Sariba People Centric kunde


Posted by Joakim Löves on 04/02/2021 11:27

Sariba

Vi er både glade og stolte over å kunne ønske våre nye kunde, Cegal, velkommen i Saribafamilien. Cegal er en profesjonell digitaliseringspartner. De levere skybaserte løsninger, software og konsulenttjenester til energibransjen. Deres hovedkontor finner du i Stavanger, men de kan også treffes i Oslo, Trondheim, London, Aberdeen, Dubai, Kuala Lumpur, Houston, Calgary og Moskva. Selskapet har ca 450 ansatte.

Cegal

«Vi er stolte over å kunne annonsere at Cegal har valgt Sariba People Centric som løsning og Sariba som samarbeidspartner. Vi skal nå i gang med et spennende prosjekt hvor målet er å digitalisere alle HR-prosesser. I løpet av det kommende året skal vi sammen implementere alle modulene i vår HR-løsning, Sariba People Centric. Sariba People Centric er basert på dem svært gode løsningen SAP SuccessFactors. Vi ser frem til et spennende og innholdsrikt samarbeid, og ønsker Cegal hjertelig velkommen i Saribafamilien» sier Saribas Sales and Marketing Director , Cecilie Eckhardt.

Ønsker du å vite mer om Sariba People Centric eller digitalisering av dine HR-løsninger er du velkommen til å ta kontakt.

Sariba


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba