Celonis og Accounts Payable - en slående case i tider med stor usikkerhet


Posted by Didrik Arstad on 04/06/2020 10:07

Celonis nok en gang - Denna gang vil Capgemini sammen med Celonis vise og forklare hvordan de har anvendt Celonis på Accounts Payable prosessen for å konservere kontantutstrømmingen fra bedriften.

Vi har i første halvår av 2020 hatt 2 webinarer hvor Celonis som verdifullt "Process Mining" verktøy har vært presentert også i konkret anvendelse hos norsk kunde. Det skulle kanskje tilsi at kunnskapsbehovet for dette produktet var tilfredsstilt. Samtidig hører vi at mange av våre medlemsbedrifter gjennomfører relativt drastiske tiltak for å tilpasse kostnader til de urolige tidene vi er inne i og som har påvirket og fortsetter å påvirke mange selskapers inntektsstrømmer. 

Hva er vel da viktigere enn at man har full kontroll på egen cash flow og ikke minst kan maksimere eller optimalisere hele ledetiden fra kostnader påløper og til de må betales. Capgemini sammen med Celonis vil gjerne vise og forklare hvordan de har anvendt Celonis på Accounts Payable prosessen for å konservere kontantutstrømmingen fra bedriften.

Her kan du melde deg på og få vite mer om dette webinaret i regi av SBN i samarbeid med Capgemini:
https://sbn.no/no/catalog/products/sbn-webinar-optimize-processes-and-save-costs-preserve-cash-in-accounts-payable-a-strong-business-case-based-on-celonis

More news in the same category

Tags: capgemini, finance, analytics, sap knowledge