Digital SAP kurs


Posted by Joakim Löves on 27/05/2020 11:13

Bouvet

 

Mange SAP kurs gjennomføres - digitalt 

Selv om Covid-19 har satt en midlertidig stopp for gjennomføring av kurs i klasserom, så blir det allikevel gjennomført mange SAP kurs på tvers av landegrensene. De aller fleste SAP kurs er satt opp med en dato for gjennomføring som Virtual Live Classroom. Ta kontakt med oss for å melde din interesse, så hjelper vi deg å finne ut når kurset er planlagt: kurs@bouvet.no.

 


BouvetLogistikk-akademi (SD) i august - 20 dager online med sertifisering 
17. august starter vi opp et Order Fulfillment academy. 20 dager som ender med sertifisering. Det kjøres online via SAP sin Virtual Live Class løsning. Instruktør er Anne Price, hun er veldig erfaren og meget dyktig, hun får toppevalueringer på alt hun leverer av kurs. Hun har også erfaring fra å levere kurs online. 

Akademiet gjennomføre svært sjeldent og har nå også kampanjepris!

Les mer og meld deg på


BouvetLær deg ABAP - online kurs i juni 
8. juni starter kurset BC400 ABAP Workbench Foundation, kurset for deg som skal lære deg ABAP programmering. 5 dager online kurs, med startgaranti.

Meld deg på her


BouvetBC401 online i juni 
15. juni starter kurset BC401 ABAP Objects. Dette er kurset for deg som allerede har gått BC400 eller har tilsvarende forkunnskaper. 5 dager online kurs. Garantert å starte.

Meld deg på her


 


More news in the same category

Tags: bouvet, it, hana, projects, logistics, sap knowledge