Digital Workshop om Joint Venture Accounting i SAP S/4HANA


Posted by Didrik Arstad on 01/02/2023 09:19

Er du blant virksomhetene i SBN, som har utstrakt samarbeid med andre partnere og som trenger støtte bl.a. i SAP for Joint Venture Accounting. I så fall vil vi gjerne invitere deg til en digital workshop om akkurat dette temaet.

Vi ser for oss at en åpenhjertig dialog kan berøre alt fra implementering til hvor man er i prosessen, hva man har gjort, hvilken funksjonalitet som er på plass, hva som fungerer og hva som ikke fungerer, hvilke utfordringer man har eller har hatt.

Veikart og prioriteringer og ikke minst å få drøftet noen felles problemstillinger eller rett og slett å lære litt av hverandre er ikke minst også blant intensjonene.

Selskapene som deltar får anslagsvis 5 - 10  minutter til å presentere sitt JV Accounting prosjekt og ikke minst adressere noen problemstillinger og deretter håper jeg listen over aktuelle spørsmål/issues og kanskje også løsninger, som andre kan få høre om, gjør at dialogen og kunnskapsdelingen er i gang.

Har du lyst til å delta, har du kanskje andre i din bedrift som bør delta og har du forslag og innspill til hvordan vi kan gjøre dette så vil jeg gjerne høre fra deg.

Her kan du lese mer og melde deg på =>  Virtual Workshop i Joint Venture Accounting i SAP (sbn.no)

Har du spørsmål, kan du rette dem til undertegnede:


Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn

 

 

More news in the same category

Tags: finance, analytics, sap knowledge