Et par høydepunkter i november fra Pearl


Posted by Eva-Maria Fahrer on 02/12/2021 08:33

Vi Pearl Group  har et par høydepunkter i november vi gjerne vil dele med dere i SBN sier Bernhard Olsen. F.eks at to nye oppstartsprosjekter gikk live 1. november og at våre kunder nok en gang fikk en vellykket Blackweek kampanjeuke. 

Bernhard Olsen, CEO Pearl Norge 

1. november gikk vi i Pearl Group live med to nye oppstartsprosjekter, og vi har nå gleden av å ønske Jysk Baltic og Raise Gruppen velkommen inn i Pearl-familien. Både vi i Pearl og kunden har stått på for å få dette i mål! Takk for et fantastisk samarbeid. Vi gleder oss til veien videre.

Innovasjonsdagen 2021 gikk av stabelen for et par uker siden, og både kunder, partnere, foredragsholdere og kollegaer bidro til å gjøre det til et svært vellykket arrangement! 

Det har også vært Blackweek, som kan by på utfordring for de fleste nettbutikker. Vi er glade for at våre kunder nok en gang fikk en vellykket kampanjeuke. Fantastisk innsats fra alle sammen! 

Til slutt vil jeg si at vi gleder oss også masse til jul, og kickstarter desember med både juleverksted og julemarked for alle oss i Pearl. Vi har så mange kreative kollegaer, og vi gleder oss til å se både hverandre og fine hjemmelagde håndverk. 

Pearl Group ønsker alle en fin førjulstid!

 

Mer om hva som er nytt hos oss på Pearl Group

MAP for SAP

Flytt ditt SAP-miljø til AWS og få tilbake 1/3 av dine serverkostnader! Som AWS Advanced Consultant Partner kan vi tilby MAP (Migration Acceleration Program), som gir verktøyene og finansieringen som trengs for å flytte lokale SAP-miljøer til AWS.

Les mer om MAP for SAP


 

Celine 2-1

Etter jobb: Møt Celine

Møt vår dyktige forretningsrådgiver Celine Ekornåsvåg! Dette er dama som får ting gjort: Etter å ha planlagt og koordinert utviklingsprosjekter på jobb, drar hun hjem og planlegger og utfører oppussings-prosjekter i leiligheten. Bli bedre kjent med henne!

Etter jobb: Møt Celine


 

PG_felles_1-1

Pearl Academy

De siste seks årene har Pearl ansatt nyutdannede eller personer med noe arbeidserfaring i Pearl Academy. Årets trainees har de siste månedene fått smake på livet som konsulent i Pearl Group, og forteller om ha de gjør, og hvordan det går. 

Les mer om våre trainees

 


Nyansatte oktober 1-1

Pearl henter nye krefter

Pearl opplever fortsatt vekst, og oppdragsbunken vokser – og med det også behovet for flere dyktige hoder på laget. Etter tredje runde med nyansettelser siden sommeren ønsker vi fire nyansatte velkommen ombord på teamene i Norge, Latvia og Singapore.

Se link, bli bedre kjent med dem

Hilsen,
Bernhard H. Olsen 
Pearl Norge


More news in the same category

Tags: cx, retail, sap knowledge