Finance Function Day - 24. mai!


Posted by Didrik Arstad on 18/05/2022 15:15

Et tett program, som viser hva S/4Hana kan gjøre for deg og din organisasjon innen Finance. Vi har lykkes med å samle dyktige foredragsholdere med masse kunnskap om sine emner. Noen vil være fysisk til stede, andre vil tale digitalt.

Hvis du er nysgjerrig på følgende områder/temaer, sjekk ut hele programmet nedenfor og meld deg på (begrenset antall fysiske plasser tilgjengelig):

  1. Gevinstrealisering med S/4Hana innen Finance - hva ligger og venter på deg av standardiseringsmuligheter og funksjonalitet som er gull verdt for enhver økonomifunksjon.
  2. Oversikt over alt det som kan hjelpe deg med automatisering innen Finance i SAP og hvor terskelen for bruk er mye mindre enn du tror.
  3. Er det noe å lære av SAP på (R2R) periodeavslutningsprosessen - hva har de gjort og hvordan jobber de organisatorisk og med bruk av egen teknologi.
  4. Å lage et totalbudsjett eller årsplaner for hele virksomheten er en stor oppgave som er krevende og utfordrende av mange årsaker. En praktisk gjennomgang av "Integrated Financial Planning" og en ditto referanse case kan gi deg verdifull inspirasjon.
     

Du kan delta enten fysisk eller digitalt. Accenture i Oslo/Fornebu er vertskap.
Her er en lenke for programmet og påmelding => SBN Finance Day

Spørsmål om programmet og påmelding kan du rette til meg:

Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn


 


More news in the same category

Tags: accenture, finance, analytics, sap, sap knowledge