Flere gode grunner til å melde deg på årets SBN-konferanse.


Posted by Eva-Maria Fahrer on 04/10/2021 14:06

Er det en ting som er sikkert og visst, så er det at SBN-konferansen går av stabelen i oktober, hvert år. Konferansen lot seg ikke stoppe av pandemien i fjor, og vil heller ikke la seg stoppe av pandemien i år.

Konferansen gjennomføres digitalt, og dette er gode nyheter for deg som synes at gjenåpningen kom litt brått på. Her trenger du altså ikke å tenke på om du skal håndhilse på gamle kjente, hva du skal ha på deg, eller hvordan du egentlig gjennomfører en flyreise; Her er det altså bare å melde seg på, og logge inn fra sofaen eller fra kontorpulten; uansett hvor du sitter vil du få det samme faglige utbytte.

Sariba er Platinumsponsor på SBN-konferansen

I år har Sariba valgt å være platinumsponsor av konferansen. Grunnen til dette er at de mener det er på tide å sette HR «in the spotlight», og la HR skinne som den stjernen den virkelig er. Tidligere har mange tenkt på HR som en støttefunksjon, men er det en ting som har kommet tydelig frem i løpet av denne pandemien så er det at HR er til for ledere, for medarbeidere; ja for alle i bedriften.

Det å ha de optimale HR-prosessene og det aller beste HR-systemet som støtter oppunder dette, er det som skiller klinten fra hveten; det er det som skiller de helt ok fra de skikkelig gode bedriftene, ja det er det som skiller de bedriftene som setter HXM på agendaen fra resten.

 

Cegal forteller om sin reise

Det er derfor en stor glede for Sariba at deres kunde Cegal vil delta nettopp på SBN-konferansen og dele sin historie om deres skifte av fokus. Cegal er akkurat nå midt i et skifte fra transaksjonell til strategisk HR. Dette kommer til å bli en innholdsrik og viktig historiefortelling, og noe vi virkelig vil anbefale at du får med deg.

Flere gode grunner

I tillegg skal vår styreformann, Bernhard Richardsen holde et innlegg om hvordan HR driver endringer i hele bedriften, før vår kollega Steinar Sabbasen forteller deg hvorfor SuccessFactors People Analytics er et “must” for CFO og Toppledelsen.

Her har du altså flere veldig gode grunner til å melde deg på årets SBN-konferanse. Trenger du flere, vil vi anbefale deg å ta en titt på programmet. Det finner du her. Har du spørsmål er du selvsagt mer enn velkommen til å ta kontakt.

 

Marita Johansen

Written by Marita Johansen, Consultant Manager

Read the full story here 

 

 

 

 

More news in the same category

Tags: finance, analytics, hr, remuneration, sariba