Fokus på Master Data 28. mai – virtuelt møte.


Posted by Bernt Bakken on 20/05/2020 10:04

Da vi hadde meget god deltagelse på vårt F2F-møte i 2019, samt at flere av våre medlemsbedrifter fortsatt viser stor interesse for temaet, har vi i også år satt opp en egen dag med fokus på Master Data.  Selv med all ny flott og spennende teknologi som kommer hele tiden, er det fortsatt en forutsetning for å hente gevinster at bedriftene har kontroll på kvaliteten av sine Master Data.

Slik situasjonen er nå med Covid-19 kan vi ikke ha noe F2F-møte nå i vår, så vi møtes virtuelt på nettet den 28. mai.  

Av programmet kan nevnes: 

  • Fra Hydro vil vi høre om SAP Finance Master data organiseringen (organisering, verktøy og utfordringer) og hvilken påvirkning S/4HANA-prosjektet hadde på finansielle master data. 
  • Statkraft, som også var hos oss i fjor, vil sammen med itelligence fortelle hva de har gjort siden den gang med fokus på implementering av verktøy til å støtte kvalitet og effektivitet i arbeidet med Master Data. 
  • EPI-Use Labs vil fortelle sitt verktøy Archive Central som vil støtte arbeid med historiske data.
  • Arne Johan Larsen fra Equinor vil gi oss en kort status på arbeidet med å bruke GLN (Global Location Number) som master kode i SAP. Muligheter og utfordringer. Oppdatering på arbeid som har skjedd etter at Equinor ledet en workshop på SBN konferansen 2019
  • Bouvet vil snakke om viktigheten av å gjøre en skikkelig ryddejobb i Masterdata spesielt i forkant av et S/4HANA prosjekt. Vi får også høre dem sammen med Statkraft fortelle om hvordan Winshuttle kan være et effektivt verktøy i dette arbeidet.  
  • Vi legger også opp til en liten diskusjon hvor vi kan høre hvordan de enkelte medlemsbedrifter tenker. 
  • Som avslutting på dagen vil vi også i år få en oppdatering på siste nytt fra Walldorf med Markus Kruppe, Chief Product Owner SAP Master Data Governance, som vil gi oss en oppdatering på SAP Master Data Governance Roadmap.

Vi i SBN gleder oss til å treffe dere den 28. mai. For detaljert agenda og påmelding, se på linken: https://sbn.no/no/catalog/products/masterdata-2020 
 

Bernt BakkenMvh
Bernt Bakken  
SBN / Adfahrer
E-mail: bb@adfahrer.com  
Telefon: +47 480 34 248

 


More news in the same category

Tags: cx, retail, finance, analytics, hr, remuneration, it, hana, projects, sap, sap knowledge, supply chain