God start - webinarserie med SAP


Posted by Joakim Löves on 04/06/2020 10:26

SAP

Vi lever for øyeblikket i usikre tider der alle selskaper i større og mindre grad må tilpasse seg en ny realitet, samtidig som mange også opplever en viss handlingslammelse.

Selskaper som er digitalt «modne» og datadrevne har lettere for å tilpasse seg plutselige endringer. Nå mer enn noensinne er en fleksibel IT-plattform og oppdaterte systemer avgjørende for hvordan selskaper møter endrede behov og krav både internt og blant kunder og samarbeidspartnere.

Vi inviterer deg til å høre noen inspirerende og tankevekkende eksempler på hvordan noen selskaper nå tilpasser seg for å lykkes fremover. For å gjøre opplevelsen ekstra hyggelig vil de 10 første som melder seg på hvert webinar motta en levering på døren, som kan nytes sammen med webinaret.

Elkjøp - SAP Commerce
Hør Elkjøp snakke om sin e-handelsplattform og hvordan den har bidratt til at de raskt har kunnet tilpasse seg den nye situasjonen vi står i, med de tilhørende nye behov hos kundene.

Rimi Baltics - SAP Commerce
2. juni vil vi fortelle hvordan Rimi Baltics har implementert SAP Commerce. Vi berører mange aktuelle aspekter som headless commerce, drive thru fulfillment, plukk i butikk/distribuert order management, unified commerce med channel optimization.

Neptune Energy - Digital HR-transformasjon med SAP SuccessFactors
12. juni vil oljeselskapet Neptune Energy gi et innblikk i sin malbaserte implementering av SAP SuccessFactors, og erfaring med bruk av verktøy for digital adopsjon. Neptune Energy har med hjelp av itelligence rullet ut 4 SuccessFactors moduler på 5 lokasjoner, på tvers av landegrenser. I dette webinaret vil de sette fokus på hvordan de satte opp prosjektet, hva de så langt har oppnådd, og de vil dele konkrete anbefalinger og sine «lessons learned» fra prosjektet.

Registrering 


SAP


More news in the same category

Tags: sap, sap knowledge