HR-våren med SBN blir virtuell


Posted by Eva-Maria Fahrer on 29/04/2020 14:42

Husk å melde deg på vår virtuelle HR-dag som holdes 6. mai.


I disse spesielle tider vet vi at mange av de som jobber med HR har ekstra mye å gjøre. Vi i SBN føler allikevel at det er riktig å holde hjulene i gang med våre arrangement denne våren, både for å kunne komme med noe hjelp til å løse dagens situasjon og komme med innspill til veien videre etter at krisen er over.

Ettersom utbredelsen av SAP SuccessFactors stadig øker i Norge, men mange fortsatt spør hva SuccessFactors egentlig dekker, har vi sammen med Sariba holdt et web-møtet 24. april.

For opptak fra møtet, se linken under.

SuccessFactors, hvilke moduler består SF av og hvordan henger disse sammen? – 24. april

https://sbn.no/no/catalog/products/sbn-webinar-successfactors-hvilke-moduler-bestar-sf-av-og-hvordan-henger-disse-sammen

Vårt årlige F2F-treff for HR interesserte har det i år blitt nødvendig å endre til en virtuell dag hvor deltakerne er med fra egen PC. For at det ikke skal bli for tungt for de som skal delta har vi redusert programmet noe (nå fra 09:00 til 14:00) og vi har også prøvde gjøre agendaen ekstra relevant for dagens situasjon. Håper å ‘treffe’ mange av dere via nettet på vårt møte som holdes 6. mai.

For agenda og påmelding, se linken under.

SBN HR Day @Virtuelt Nettmøte – 6. Mai

https://sbn.no/no/catalog/products/hr-2020

 

Vi har også begynt å jobbe med SBN-konferansen som er planlagt 3. og 4. november i Oslo-området. Hvis noen har ideer om hva vi skal med i HR-programmet eller ønsker å presentere noe selv, ikke nøl med å ta kontakt med meg.

 

Bernt BakkenBernt Bakken, SBN / Adfahrer

E-mail: bb@adfahrer.com, Telefon: +47 480 34 248


More news in the same category

Tags: hr, remuneration