Husk å få med deg siste nytt om og status ny MVA-melding fra 2022, SAF-T og andre lokaliseringstemaer fra SAP.


Posted by Didrik Arstad on 04/10/2021 08:00

Vi vil minne om dette webinaret, som er din sjanse til å få siste nytt om forberedelsene til ny digital mva-melding fra 2022 samt andre lokaliseringsspørsmål, som gjelder for Norge. Her er lenke til webinaret og påmelding => SBN Webinar: Siste nytt om og status ny MVA-melding fra 2022 og SAF-T fra SAP
 
Erik Törnqvist, som har vært SAP Localization Manager for de nordiske land i en årrekke, vil sammen med Ingjerd Aamodt fra SAP Norge gi status om den nye, digitale MVA-meldingen, hvordan disse kravene vil bli støttet av SAP og hvilke alternativ som er til en maskin-til-maskin leveranse av den nye MVA-meldingen fra 2022. Etter sigende foregår det stadig oppdateringer og arbeid med Skatteetaten og det er ikke usannsynlig at det vil komme endringer helt opp mot årsskiftet, men mye er klart og det vil vi få høre om i dette webinaret. I tillegg og i sammenheng med dette, så vil det også gis nyheter om SAF-T og andre lokale lokaliseringsemner, som ikke er HR.
Det vil bli anledning til å stille spørsmål og få avklaringer bl.a. om Tax Grouping Funksjonalitet i SAP.
 
Erik Törnqvist vil gå over i pensjonistenes rekker fra årsskiftet og arbeidet med lokalisering for Norge's del vil i fremtiden bli håndtert av Ingjerd Aamodt, som overtar Erik's rolle. Mange  kjenner Ingjerd sikkert fra tidligere. Hun har jobbet med SAP og særlig SAP HCM gjennom et langt liv som konsulent.
 
Har du spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med undertegnede:

Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn


 


More news in the same category

Tags: finance, analytics, hr, remuneration, sap, sap knowledge