Hva og hvorfor du trenger å forstå hva Universal Journal kan bety for deg og din bedrift


Posted by Eva-Maria Fahrer on 09/06/2022 09:19

Universal Journal - hva og hvorfor du trenger å forstå hva denne kan bety for deg og din bedrift pluss viktige nyheter knyttet til valutahåndtering og regnskapsprinsipper
 
Universal Journal eller ACDOCA-tabellen er en av de viktigste innovasjonene som ble introdusert sammen med SAP S/4Hana. Den inneholder ikke bare regnskapstall og controllinginformasjon in én tabell, men også operasjonelle data, som har sin opprinnelse i logistikkprosessene, hvilket bl.a. forenkler samspillet mellom økonomi og andre områder i bedriften. Denne revolusjonerende tilnærmingen åpner for sanntids tilgang til informasjon uten at man trenger å vente på periodeavslutningsprosessen. Den åpner også opp for å personalisere sanntidsanalyse av økonomi- og regnskapsdata både for intern og ekstern regnskapsrapportering. 
Flere av medlemmene har ytret ønske om å få en bedre forståelse av Universal Journal og derfor har vi bedt Gudbjørg Arnadottir i SAP Norge til å vise oss de mulighetene som ligger i Universal Journal og ikke minst også presentere nyheter knyttet til valutahåndtering og regnskapsprinsipper. 
 
 
Sted: Online Webinar og on-demand
Dato:17. juni 2022 - kl. 10.00 -11.00
Målgruppe: Økonomi, HR, Løsningsarkitekter, Prosesseiere, Subject Matter Experts
Speaker: Gudbjørg Arnadottir, SAP Norge
 
 
 
Didrik ArstadHar du spørsmål, kan du rette dem til undertegnede:
Didrik Arstad

Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
 
Mob: +47 90562921
Epost: didrik.arstad@adfahrer.com
LinkedIn: https://no.linkedin.com/in/didrikarstad
 

More news in the same category

Tags: finance, analytics