Hvordan Fiori i dine forretningsprosesser kan forenkle arbeidet


Posted by Eva-Maria Fahrer on 26/05/2021 16:20

Din sjanse til å se og få forklart hvordan Fiori i dine forretningsprosesser kan forenkle arbeidet til dine ansatte.

Bli med på Demo sammen med Bouvet og SBN  11. juni 0900 - 1100
 
Flere av våre medlemmer har nevnt at Fiori  og mulighetene og effektene av Fiori, som nytt brukergrensesnitt for brukere av SAP, i alt for liten grad er med i vurderingene ved migrering til SAP S/4Hana. Med sitt rolle- og funksjonsbaserte konsept burde Fiori og et godt brukergrensesnitt være en viktig forretningsdriver for den digitale transformasjonen av en virksomhet.

SBN sammen med Bouvet inviterer deg derfor til et utvidet webinar, hvor vi vil vise hvordan dine forretningsøkonomiske prosesser kan se ut med Fiori som brukergrensesnitt. Vi følger den lineærer prosessen fra salgsordre, via innkjøp, bestilling, varemottak og godkjenning, betaling av leverandør og videre til produksjon av ordre, levering av ordre, fakturering av ordre, utsending av faktura, purring av faktura, betaling av faktura, retur av varer og kreditnota, samt transaksjoner og rapportering knyttet til regnskap i denne forbindelse.


På denne måten får du synliggjort hvordan Fiori og deler av det ferdige oppsettet i SAP kan gi deg og din bedrift fordeler og nye muligheter.
Dagen vil først og fremst bestå av en Demo i Bouvet's eget S/4 Demo system.

Her kan du lese mer og melde deg på: SBN Webinar: SBN Webinar: The SAP ‘Flower Power’ - Fiori i dine forretningsprosesser
 
 

Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn

 

 

Roland zum BuschRoland zum Busch
Konsulent | Øst Applikasjon og Prosess
Bouvet Norge AS
+47 936 40 973
roland.busch@bouvet.no
LinkedIn


 


More news in the same category

Tags: bouvet, finance, analytics