Kunden i førersetet


Posted by Joakim Löves on 12/01/2021 15:37

SAP

Kunden i førersetet - hvordan bygge en identitetssentrisk brukeropplevelse

Laerdal Medical har bygget en bedre kundeopplevelse globalt med sin moderne CIAM-løsning, og samtidig senket kostnadene. Hør mer om Laerdals utgangspunkt og reise, av Jochai von Baumgarten, Product Manager for MyLaerdal.

Laerdal Medical, for mange forbundet med Anne-dukken til bruk i livredningsopplæring, er i dag et verdensomspennende selskap som har som misjon å bidra til å redde flere liv. De samarbeider med leger, sykepleiere, lærere, forskere og ledende bransjeorganisasjoner for å implementere livreddende praksis, gjennom en rekke ulike digitale tjenester og produkter.

Kjernen for tilgang til Laerdals digitale tjenester er identiteten til kundene og forbrukerne. Med SAP Customer Data Cloud bygges det nå en unik, global identitetsinfrastruktur, som setter kunden i førersetet med tanke på brukeropplevelse, preferanser og personvern; kort sagt den digitale tilliten mellom Laerdal og hvert enkelt individ. Samtidig dekker løsningen alle Laerdals digitale tjenester på en standardisert måte, kostnaden er lavere enn tidligere, og det åpner seg helt nye muligheter innenfor personalisering og markedsføring.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å få et innblikk i Laerdal Medicals utgangspunkt og deres reise for å bygge digital tillit hos kundene.

Når: 20. januar, kl. 09.00 – 10.00
Hvor: Foran PCen der du måtte ønske, eller i ettertid

Agenda:

  • 09.00 – Velkommen og introduksjon av Customer Data Cloud, Ragnar Røkke, SAP
  • 09.10 – Kort intro om Cybersecurity og IAM-spesialisten Painkiller
  • 09.15 – SAP CDC-presentasjon og demo
  • 09.30 – Laerdal Medical med presentasjonen Roadmap to unified ‘BringYourOwnIdentity’ infrastructure, Jochai von Baumgarten, Product Manager for MyLaerdal
  • 09.55 – Q&A

Hvem passer webinaret for:

Du som jobber med Personvern, GDPR og digital tillit: SAP CDC er en Customer Identity & Access Management-løsning som gir kunden kontroll over sine egne data og hva de kan benyttes til.

Du som jobber med markedsføring og kunderelasjoner: SAP CDC er en Customer Identity & Access Management-løsning som gjør det enkelt å gjøre besøkende til lojale kunder, gjennom mekanismer som progressiv profilering, single sign-on og Bring Your Own Identity.

Du som jobber med Digitale tjenester/IT/Sikkerhet: SAP CDC er en Customer Identity & Access Management-skytjeneste som lar bedriften konsolidere og etablere en felles IAM-løsning på tvers av ulike digitale tjenester, med en felles identitetsgrunnmur.

Webinaret vil bli holdt på engelsk, og er en del av vår norske webinarserie "God start", hvor vi ønsker å fortelle gode og relevante kundehistorier til inspirasjon for andre.

Vi håper å se deg 20. januar kl. 09.00.

Meld deg på her

 

SAP


More news in the same category

Tags: cx, retail, sap, sap knowledge