Med fokus på HR i bank, finans og forsikringsbransjen


Posted by Joakim Löves on 10/09/2020 10:27

Etter et hektisk halvår med fult fokus på produktutvikling og forbedring, ble det 26. juni klart at Saribas andre skybaserte HR-pakkeløsning, Sariba People Centric Finans, var kommet gjennom nåløyet og nå er sertifisert av SAP.

Hvorfor er det bra for deg?

For deg som jobber i bank-, finans-, og forsikringsbransjen er dette svært gode nyheter. Vi har utviklet en løsning som ivaretar alle de HR-prosessene vi vet er viktige i nettopp din bransje. Vi vet at det å ansette, utvikle og beholde de klokeste hodene er et helt klart konkurransefortrinn, og at det i dagens arbeidsmarked er høy konkurranse om de aller beste ansatte.

Vi hjelper deg med å få på plass de beste prosessene, prosessene du trenger for å ta vare på og utvikle de aller beste hos deg.

Hvorfor er det bra for oss?

HR og IT-løsninger er det vi i Sariba brenner for, og vi har lagt mye tid og energi ned i å utvikle Sariba People Centric Finans. Løsningen er basert på beste praksis innen HR-faget og prosjektledelse, bygget på SAP SuccessFactors, og tilpasset en bransje vi mener vil ha stort utbytte av å ta i bruk vår løsning. Det å få et sertifiseringsstempel fra SAP er en bekreftelse på at det vi gjør er både bra og riktig, og det er veldig motiverende for oss.

Saribas Managing Director, Lionel Layerle, sier følgende om sertifiseringen:

«Jeg er utrolig stolt av arbeidet vi i Sariba har lagt ned i vår nye pakkeløsning, Sariba People Centric Finans. Med denne løsningen bidrar vi til å redusere kompleksiteten i våre kunders i HR-prosesser, og vi tilrettelegger dermed for at både ledere og medarbeidere får til mer. Fordi dette er en prekonfigurert pakkeløsning, basert på beste praksis, vil du trygt og enkelt få tilgang et HR-system som støtter alle dine viktige HR-prosesser. Med god system- og prosesstøtte vil du og ditt selskap ansette, utvikle og beholde de beste hodene i dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked»

HR-løsning på 3 nivåer – du velger det som passer deg.

Sett deg selv i førersetet og velg mellom de tre ulike nivåene Basic, Extended og Custom.

Basic:

- vår grunnpakke
• Fra 30 kr pr ansatt, pr måned
• Vår out of the box løsning
• En modul
• Ingen konfigurering
• Kom i gang på bare 10-12 uker

Extended:

- for deg som ønsker deg lille ekstra
• Kombiner flere ulike moduler
• 3 – 6 måneder implementering
• Flere maler og varianter

Custom

- for deg som ønsker hele HR-suiten
• Hele HR-suiten eller for flere land
• 6 – 12 måneders implementering
• Skreddersøm for deg

Velg det nivået som passer de behovene du har i dag, og kom raskt i gang med løsningen som lar deg ta vare på dine talenter. Med både fast pris og fast implementeringstid gir vi deg trygghet og forutsigbarhet.

Les mer om hvorfor dette er riktig løsning for deg og kontakt oss gjerne om du ønsker en uforpliktende prat

Sariba


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba