Ny ansatt hos Sariba


Posted by Joakim Löves on 12/09/2019 10:02

May Lise LarsenSariba

May Lise Larsen er Saribas nyeste kollega. Hun er glad i både tall og Excel, og er i tillegg en positiv og svært hyggelig person.

Hun bor på Tau, utenfor Stavanger med mann og tre barn, og er ansatt ved Saribas Stavangerkontor. May Lise har studert økonomi og administrasjon på universitetet i Stavanger og har over 11 års erfaring med SAP Lønn, både for Norge og UK.

Vi er kjempeglade for å ha fått May Lise på laget og har tatt en prat med henne slik at du kan bli litt bedre kjent med henne.

Hvem er du?

Jeg ser på meg selv som nysgjerrig, målrettet og nøyaktig. Jeg elsker å lære nye ting men også å videreformidle min kunnskap til andre. Når jeg går inn for noe gir jeg meg svært sjelden, og jeg er svært opptatt av at det jeg gjør skal bli gjort skikkelig.

Når jeg ikke er på jobb, er jeg med familien. Våre to travle, fantastiske små er 1 1/2 og 3 1/2 og de har en super storesøster på 14 år. I helgene koser vi oss ofte på båttur i Ryfylke-bassenget med gode venner. Og så gleder vi oss til mange fremtidige utenlandsturer, som er min virkelige lidenskap.

Hvorfor ville du jobbe i Sariba?

Sariba har samlet eliten av faglig dyktige og inkluderende konsulenter, og har vært på ønskelisten over steder jeg kunne tenke meg å jobbe. Nå som jeg er en del av Sariba-teamet opplever jeg at mine nye kolleger innehar en høy kompetanse, samtidig som det er høyt under taket og ydmykhet for andres innspill og meninger. Det er fantastisk å få være en del av dette.

Hva liker du med SAP?

Alle mulighetene! I SAP kan du både standardisere og pakketere, men også spesialisere og kundetilpasse. For meg er det i tillegg et logisk system, og logikk er noe jeg liker.

Hva motiverer deg?

Jeg motiveres av faglig gode kolleger og utfordringer. Kundetilfredshet og det og være i stand til å gjøre det lille ekstra liker jeg også svært godt.

Hva gleder du deg til?

Jeg gleder meg til å utvikle meg til å bli den beste versjonen av meg selv, både for min egen del, for mine kollegaer og mine kunder.

Marita Johansen, May Lises nærmeste leder, har følgende å si om sin nyeste kollega:

«May Lise er en utrolig hyggelig jente! Hennes behagelig vesen, kombinert med hennes strukturerte tilnærming til komplekse oppgaver gjør at hun passer perfekt i rollen som Senior Consultant innen SAP Lønn. Det at hun ønsker å gi det beste av seg selv, er glad i tall og er svært opptatt av kundens ve og vel, gjør at jeg gleder meg til å presentere henne for Saribas kunder, og er stolt over å ha henne med på laget»

Ta kontakt med Marita Johansen hvis du vil vite mer om hva May Lise kan bistå med.


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba