Ny ansatt hos Sariba


Posted by Joakim Löves on 03/10/2019 22:05

Elena TjørhomSariba

Sariba vokser videre, og i august utvidet vi vårt Stavangerkontor med enda en dyktig kolle'

Elena Tjørhom kommer til oss fra Direktoratet for økonomistyring (DFØ), i Stavanger. Der hadde hun rollen som fagansvarlig for tidområdet i seksjon Tid og Reise i lønnsavdelingen.

Elena er opprinnelig fra Russland, men flyttet til Norge i 2008. Hun er lærevillig, nysgjerrig og strukturert. I tillegg er hun veldig hyggelig, er det rart vi er glade for å ha fått henne på laget?

Vi har tatt en prat med Elena slik at du kan bli bedre kjent med henne
 

Kan du fortelle litt om deg selv, Elena?

Jeg er en aktiv, nysgjerrig og strukturert jente på 42, opprinnelig fra Russland, bosatt på Sola, rett utenfor Stavanger. Jeg har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Perm og jeg har jobbet mange år med salg, innkjøp og regnskap i Moskva. Jeg møtte mannen min da han var på jobbreise i Moskva i 2008 og flyttet derfor fra Russland til Stavanger. Jeg hadde før dette vært på ferie flere steder i både Norden og Norge og kjente derfor landet litt på forhånd.

Den første perioden jeg bodde i Norge livnærte jeg meg av min store lidenskap, fotografi. Jeg kjente etter hvert at jeg hadde lyst til å bygge videre på utdannelsen min. Jeg tok derfor kurs i regnskap på NKI Regnskapsskolen, før jeg studerte regnskap og revisjon på Universitetet i Stavanger.

Etter studiene fikk jeg jobb i Direktoratet for Økonomiforvaltning (DFØ). Her opparbeidet jeg meg raskt meg en bred og praktisk erfaring innen SAP lønn og tid. Jeg har hatt rollen som fagansvarlig for tidområdet og har derfor en inngående kunnskap om det statlige regelverket knyttet til nettopp dette.

Jeg er mamma til to flotte tvillinggutter, Thomas og Alexander, på sju år. Hele familien er veldig aktive og guttene fikk sine første slalåmski da de var 2,5 år. Vi drar gjerne på turer og står mye på slalåm, enten på hytta vår i Sirdal eller i utlandet. Ellers forsøker jeg å kombinere mine to favoritter, guttene mine og fotografering så godt det lar seg gjøre.
 

Hvorfor ville du jobbe i Sariba?

Det å jobbe i DFØ ga meg veldig mye. I tillegg til å få jobbe sammen med mange dyktige mennesker, fikk jeg raskt et innblikk i hva SAP er og hvorfor det er så bra. Jeg kjente umiddelbart at dette var noe jeg synes var spennende, og jeg har i lang tid hatt et ønske om å lære mer om hvordan SAP fungerer. Jeg er nysgjerrig av natur og ønsker å vite hva som ligger bak. Samtidig har jeg hatt lyst til å kunne sette opp løsninger på egenhånd.

De som kjenner DFØ vet at dette er en stor bedrift. Her hadde jeg gleden av å delta i mange spennende prosjekter. Jeg kom etterhvert til et punkt hvor jeg kjente at jeg ville utvikle meg videre på det tekniske. Jeg trives veldig godt i situasjoner hvor jeg kan lære meg nye ting og ta dette i bruk, og jeg hadde veldig lyst til å utvikle meg videre i rollen som konsulent.

I Sariba får jeg alle disse muligheten, og jeg gleder meg til å utvikle meg videre og til å jobbe med oppsett av tidløsninger i SAP. I tillegg liker jeg veldig godt å jobbe med ulike prosjekter og med ulike kunder. Alt dette får jeg muligheten til i Sariba. Jeg hadde også hørt veldig mye positivt om Sariba før jeg søkte, blant annet at de har et veldig godt faglig og sosialt miljø.
 

Hva liker du med SAP?

SAP er gøy! Jeg liker utfordringer, og trives godt når jeg kan finne en løsning på en vanskelig problemstilling. SAP er et så stort system at det finnes uendelig med læringsmuligheter og et synes jeg det er fantastisk å tenke på. Jeg liker også at man kan tilpasse systemet til hver enkelt kunde og jeg synes det er kjempespennende at man kan bygge smarte løsninger i systemet.
 

Hva motiverer deg?

Jeg motiveres av dyktige kolleger, trivsel på jobben, egenutvikling og læring. Jeg liker å få innblikk i nye ting, jeg motiveres av å utvide horisonten og er veldig nysgjerrig av natur.
 

Hva gleder du deg til?

Jeg gleder meg til faglig utvikling, de store læringsmulighetene jeg står ovenfor, de spennende prosjektene jeg skal delta på og det å kunne hjelpe Saribas kunder.
 

Elenas leder Marita har følgende å si om sin nyeste kollega:
«Elena stiller veldig gode spørsmål og er opptatt av å forstå. Dette er egenskaper jeg vet vil komme Saribas kunder til gode. Hun har en arbeidskapasitet og en læringsvilje som er helt unik, og det at hun har lært seg det statlige regelverket for tidområdet på kort tid er ikke rent lite imponerende. Elena er svært opptatt av kvalitet og leveranse og jeg gleder meg til å presentere henne for våre kunder».


Ta kontakt med Marita Johansen hvis du vil vite mer om hva Elena kan bistå med.


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba