Ny ansatt hos Sariba


Posted by Joakim Löves on 26/02/2020 14:06

May-Britt Jørgensen Sariba

 

Med mer enn 20 års SAP-erfaring fra blant annet Scandinavian IT Group, DFØ og SAP Norge, er May-Britt Jørgensen et velkjent fjes i SAP-miljøet.

May-Britt har jobbet med både store implementeringsprosjekter og forvaltning, med SAP Lønn, debugging og ABAP, og er allsidig samtidig som hun har en unik dybdekompetanse.

Vi har utvidet Sariba-teamet med en utrolig dyktig dame, som også veldig behagelig å samarbeide med. Er det rart vi er både stolte av, og glade for å kunne kalle henne vår kollega?

Hvem er du, May-Britt?

Jeg er en sporty og aktiv dame fra Fredrikstad. Etter mange år på Rykkinn i Bærum er jeg tilbake på gamle trakter, og jeg bor nå i et gult hus ved sjøen på Saltnes. Jeg har to flotte, voksne barn, som jeg er veldig stolt av. De er begge for tiden bosatt i Tyskland, noe som gjør at jeg reiser en del. Heldigvis er jeg veldig glad i å reise! Jeg er mye på farta, og liker både korte og lange turer. Jeg går mye på tur i skogen og på kyststi, og tar gjerne en dukkert.

Jeg er veldig glad i barn, og har i flere år vært besøkshjem for barn som trenger litt ekstra oppfølging og omsorg. Dette er en oppgave jeg trives veldig godt med og som gir meg mye glede.

Kan du fortelle litt om din bakgrunn?

Jeg har en datautdanning fra min aller første arbeidsgiver, Posten. Jeg var heldig og fikk en plass på denne internutdanningen, og jeg skjønte med en gang at programmering passet for meg.

Etter en periode med programmering på stormaskin gikk jeg over til å jobbe med SAP i 1997. Jeg jobbet da i Scandinavian IT Group hvor jeg blant annet var med på å implementere SAP HR norsk lønn for SAS, Shell, Schlumberger og IKEA. I tillegg jobbet jeg med forvaltning noe jeg likte veldig godt. Jeg liker varierte oppgaver og nye impulser, så det å kombinere prosjekt og forvaltning passer veldig godt for meg.

Fra Scandinavian IT Group tok jeg steget over til SAP Norge. Her fikk jeg også kombinere implementering og forvaltning, noe jeg har lært veldig mye av. Jeg jobbet blant annet med implementering av SAP Lønn for NorgesGruppen. Mine år i SAP Norge ga meg også gode relasjoner og faglig utvikling.

Fra SAP Norge gikk jeg over til Direktoratet for Økonomiforvaltning (DFØ). Her jobbet jeg med ABAP-utvikling/oppsett i SAP HR, samtidig som jeg var ansvarlig for lønnsskjemaet. Jeg liker en god faglig utfordring og har alltid vært opptatt av forbedringer.

Nå er jeg altså på plass hos Sariba hvor jeg ser frem til å komme ordentlig i gang.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Sariba?

Når jeg bestemte meg for å bytte jobb, var Sariba et naturlig førstevalg. Jeg kjente flere i Sariba fra før av, både fra tidligere arbeidsgivere, men også fra prosjektarbeid. Jeg visste derfor at her ville jeg få dyktige kollegaer og et godt arbeidsmiljø. Dette var viktig for meg.

Jeg ønsket meg også faglig variasjon og utfordringer, og det kommer jeg til å få i Sariba.

Hva gleder du deg til, May-Britt?

Jeg gleder meg til å få bruke mine sterke sider. Jeg elsker å finne gode løsninger på vanskelige saker og jeg tenker at det kommer noe godt ut av alle feilsituasjoner, så lenge man leter etter muligheter og forbedringer.

Hva motiverer deg?

Jeg motiveres av å jobbe og få ting gjort. Rett og slett å få det til!
 

May-Britts leder, Marita Johansen, har følgende å si om sin nye kollega:

«Jeg er så glad for at vi har fått May-Britt ombord! May-Britt er utrolig dyktig, arbeidsom og har en svært høy arbeidsmoral. I tillegg leter hun alltid etter nye og bedre løsninger, noe jeg vet vil komme kundene våre til gode. Jeg gleder meg veldig til at May-Britt blir en del av Sariba-teamet og til å presentere henne for kundene våre.»

Ta kontakt med Marita Johansen hvis du vil vite mer om hva May-Britt kan hjelpe deg med.

 


Eva-Maria FahrerI SBN gratulerar vi till å styrke teamet!
Hilsen Eva-Maria Fahrer.
Om du har tankar och idéer på temat eller något annat ta gärna kontakt. +47 922 52 539 em(at)sbn.no


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba