Ny ansatt hos Sariba


Posted by Joakim Löves on 03/09/2020 11:34

Cecile Eckhardt Sariba

 

Fremoverlent og engasjert er ord som beskriver vår aller nyeste kollega. Det gleder oss å kunne presentere deg for Saribafamiliens nyeste medlem, Cecile Eckhardt. Cecilie kommer til oss med over 20 års erfaring fra IT-bransjen og salg, og har med seg verdifull erfaring når det kommer til kundereisen. Med kunden i fokus går Cecilie inn i rollen som Sales & Marketing Director og hun er allerede godt i gang.

Å bytte arbeidsgiver under en pandemi, er ikke bare enkelt, men Cecilie har taklet dette på en svært god måte. Med sitt åpne sinn og sin fremoverlente natur har hun blitt en naturlig del av Teamsmøtene våre. For at du også skal få gleden av å bli litt bedre kjent med Cecilie, har vi tatt en prat med henne.
 

Kan du fortelle litt om deg selv, Cecilie?

Ja, det kan jeg! Jeg er en blid, fremoverlent og engasjert dame, med over 20 års erfaring innen kundereisen i SAP. Jeg bor i Oslo sammen med samboeren min Martin. Jeg har to voksne barn som jeg er veldig stolt av, og jeg er også så heldig å ha to bonusbarn.

Ellers er jeg glad i å stå på ski, og jeg drar på fjellet så ofte som mulig. I tillegg har vi en leilighet i Spania, som jeg gjerne tilbringer varme sommerdager i, men det har det naturlig nok blitt lite av nå, i 2020. Jeg er også veldig opptatt av design, kunst og arkitektur. Av natur er jeg nok litt rastløs og skjønner ikke hvorfor ting må ta så lang tid. Dette reflekteres i jobben jeg gjør, og jeg har en ekstremt høy arbeidsmoral. For å skape en form for balanse setter jeg stor pris på å lese en god bok, noe jeg gjør ganske ofte.
 

Utdanning og karriere

Jeg er født i Oslo, men har bodd flere ulike steder. Som 19-åring flyttet til Seattle for å studere økonomi. Da jeg vendte nesen hjem mot Norge, flyttet jeg først til Vinderen hvor jeg startet i bankbransjen, før jeg pakket tingene mine og slo meg ned på Sørlandet. Det var her jeg ble introdusert for IT, SAP og salg. Dette var nytt og spennende, og jeg synes det var utrolig givende å få jobbe i en bransje som var i konstant utvikling. Det at jeg begynte å jobbe med salg har jeg heller aldri angret på. Salg er det gøyeste av alt! Det er det som gir energi, som skaffer ny business og som skaper vekst. Jeg tenker at vi som jobber med salg har en egen personlighetstype. Jeg har i alle fall mye konkurranseinstinkt, jeg liker ikke å tape, men elsker konkurranse! Det er aller morsomst å vinne når du konkurrerer med gode konkurrenter. I løpet av mine 20 år i salg ser jeg at psykologien er den samme, men måten vi gjør ting på er annerledes. Er det rart at jeg er begeistret?
 

Hvorfor SAP?

Jeg har jobbet med SAP i over 20 år, og kan med hånden på hjertet si at SAP er kvalitet. SAP er virkelig det beste på markedet, og SuccessFactors er HR-systemenes Rolls Royce. Jeg opplever at kunder som har, eller er interessert i, SAP er de mest interessante bedriftene. Dette er bedrifter som investerer i fremtiden, setter de ansatte i fokus og som er opptatt av kvalitet. Både Microsoft og Amazon kjører SAP, og det sier jo ikke rent lite.
 

Hvorfor Sariba?

Da jeg fikk tilbud om å jobbe i Sariba ble jeg umiddelbart gira. Jeg hadde hørt om SAP SuccessFactors og syntes det hørtes magisk ut. Jeg kjente til Sariba fra før av, og likte tanken på å jobbe i det selskapet som er best på Cloud og HR. Jeg er begeistret over å jobbe i et selskap som er fremme i skoa, som tenker nytt og som tør å satse. Det passer meg og min personlighet veldig godt.
 

Hva gleder du deg til?

Jeg gleder meg til Covid-19 er over! Jeg gleder meg til å kunne komme inn til kunder, og å besøke de fysisk! Også gleder jeg meg til å bli en del av Sariba-gjengen.

På privatfronten gleder jeg meg til å reise igjen, jeg kjenner at det rykker i reisefoten. Også krysser jeg fingrene for at skianleggene åpner til vinteren.
 

Managing Director, Lionel Layerle, har følgende å si om vår nyeste kollega:

«Sariba har de siste årene hatt en stor vekst, og vi ser at markedet etterspør de produktene og tjenestene vi tilbyr. For å kunne ta oss et skritt videre, og for å ha fult fokus på kunden, har vi ansatt Cecilie som vil styrke Sariba innen både salg og markedsføring.»

Har du lyst til å bli bedre kjent med Cecilie? Da er du velkommen til å ta kontakt.


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba