Ny sertifisert konsulent hos Sariba


Posted by Joakim Löves on 21/03/2019 10:42

Siri Jensen på Sariba, ble denne uken sertifisert i SuccesFactors-modulen Performance & Goals.

SuccessFactors Performance & Goals er et brukervennlig og kraftig verktøy som gir ledere mulighet til å bidra aktivt i utviklingen av sine medarbeidere. Samtidig får HR mulighet til å støtte lederne i deres coachingarbeid. Det strukturerte og brukervennlige verktøy for oppfølging av mål- og medarbeidersamtaler, lar ledere og ansatte ta en aktiv rolle i egenutvilkling og måloppnåelse. Dette ved å gi oversikt over aktiviteter det jobbes på, og mål det jobbes i mot.
 

Siri sertifisert i SuccessFactors
Å sertifiseres i SuccessFactors er en omfattende prosess. Saribas nyeste kollega har tatt oppgaven på alvor og jobbet både hardt og målrettet.  Det at Siri kom rett fra studiene og inn i Sariba skulle vise seg å være en kjempefordel og Siri har dratt stor nytte av sine studieteknikker. Dette har, sammen med bistand fra svært dyktige kolleger, ført til at Siri nå er i mål med sertifiseringen. Siri er sertifisert i SuccessFactors og klar for å hjelpe Saribas kunder.

Siri selv kan melde at hun gleder seg til å jobbe selvstendig og å få konfigurere løsningene i samsvar med kundenes ønsker, krav og behov.

Siris leder, Håvard Aspenes, har følgende å si om Siris prestasjon:
«Jeg er både stolt og imponert over Siri. Den innsatsen hun har lagt ned i å lære seg noe helt nytt er ikke annet enn fantastisk. Denne sertifiseringen gjør at Siri nå kan ta en større rolle i våre SuccessFactorsprosjekter, noe jeg vet vil komme våre kunder til gode».

Visste du forøvrig at Sariba har Norges første sertifiserte HR-pakkeløsning i SAP SuccessFactors, Sariba People Centric? Vi har gjennomgått og plukket ut Best Practise i alle relevante HR-prosesser. Ved å velge vår pakkeløsning får du tilgang til en meget god og kvalitetssikret verktøykasse for HR. Det at vår løsning er sertifisert og godkjent av SAP er et kvalitetsstempel som gjør at du kan føle deg trygg på at vi har håndplukket det beste for deg.

Vil du vite mer om hva Siri og Sariba kan hjelpe deg med?
Ta kontakt med Håvard Aspenes for mer informasjon.


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba