Nye nøkkelroller i SAP


Posted by Eva-Maria Fahrer on 02/02/2022 13:40

Stefano Holguin og Marius Vetter får nye nøkkelroller

 

Stefano HolguinStefano Holguin har blitt utnevnt til Nordic & Baltic Head of Customer Office med tiltredelse fra 1. april 2022. Stefano vil lede et team av rådgivere i SAP Norden & Baltikum eksekutive transformasjonsteam som skal sikre en vellykket prossess gjennom hele kundens livssyklus. Et team som har fokus på å supportere kunder med å ta i bruk og anvende hele SAPs portefølje samt være ansvarlig for våre kunders tilfredshet og deres verdi i SAP-investeringer.

«Etter å ha vært involvert i mange forskjellige prossesser med våre kunder gjennom årene, hvor jeg også har sett problemene de møter, får jeg nå muligheten til å kontinuerlig bidra til å løse deres utfordringer og gi de den aller beste servicen de fortjener», sier Stefano Holguin.

 

Marius VetterMarius Vetter overtar stillingen som Managing Director for SAP Norge og medlem av den nordiske ledergruppen i SAP.

Marius vil bidra til å akselerere kunders overgang til skyen, og sikre at en komplett pakke med SAP-løsninger og tjenester er der for å støtte dem med deres forretningsutfordringer.

«Jeg ser frem til å komme hjem til Norge med hovedfokus på å styrke veksten av SAP Norge. Dette ved å skape ytterligere verdi for våre kunder med vår ledende skybaserte løsningsportefølje, og ikke minst vårt unike S/4 konsept, Rise with SAP», sier Marius Vetter.

 

Les full story her


More news in the same category

Tags: sap knowledge