Ledere i nye roller i de nordiske og baltiske landene


Posted by Eva-Maria Fahrer on 26/04/2021 14:27

SAP kunngjør nytt ledersamarbeid i Norden og Baltikum. 

Helle Dochedahl, tidligere Nordisk COO, er utnevnt til administrerende direktør for SAP Norden og Baltikum, og avløser Marika Auramo som er forfremmet til nordeuropeisk COO. Ari Pussinen blir ny nordisk COO.

Helle Dochedahl vil lede et team bestående av rundt 800 ansatte og ha det fulle ansvaret for SAPs Nordiske Market Unit på tvers av alle SAPs innovative løsninger, plattformer og tjenester. Med kundesuksess som topprioritet vil hun være instrumental i å drive SAPs nye Business Transformation-as-a-Service tilbud «RISE with SAP» og sikre nordiske og baltiske kunders overgang til SAPs intelligente ERP-løsning SAP S / 4HANA.

 

Marika Auramo har fra 1. april 2021 inntatt rollen som COO for SAP EMEA North (Storbritannia, Irland, Frankrike, Holland, Belgia, Danmark, Grønland, Island, Norge, Sverige, Finland, Estland, Latvia og Litauen), etter vellykket å ha ledet Norden og Baltikum de siste to årene med Helle Dochedahl som COO.

Marika har hatt ulike regionale og globale lederstillinger i SAP, både innen salg, tjenester, industrier og datastyring, og fungerte som COO for den globale plattform- og databasevirksomheten før hun flyttet tilbake til Finland for å bli Nordisk MD.

Ari Pussinen vil erstatte Helle Dochedahl som nordisk COO og fortsette å drive det nordiske MD og COO-samarbeidet. Sammen skal Helle og Ari drive SAP Nordics strategiske kunde- og markedsutvikling og overvåke all kundesentrert virksomhet i Norden og Baltikum.

De siste ti årene har Ari ledet SAP Nordic & Baltic midsize business organisasjonen som gir  alle selskaper, uansett størrelse, mulighet til å bli en så veldrevet virksomhet som mulig.

 

Les saken her


More news in the same category

Tags: sap