Outsource innleieprosessen – lær mer på webinar


Posted by Joakim Löves on 19/09/2019 13:03Vi i Sariba ønsker å tilby deg det fulle spekteret innen HR-løsninger. For å få til dette på best mulig måte inngår vi samarbeid med leverandører som tilbyr smarte og innovative løsninger. På bakgrunn av dette inngikk vi tidligere i år et samarbeid med det Kristiansandbaserte selskapet Qualified Solutions. Qualified Solutions spesialiserer seg på løsninger innen MSP (Managed Service Provider), som i dette tilfellet handler om å outsource innleieprosessen. Dette er svært gode nyheter for deg som benytter innleid personell.

Ønsker du å forbedre prosessen knyttet til innleie av personell til din bedrift? Og å være sikker på at alle lover og regler knyttet til innleie overholdes? Ønsker du også å spare penger og å frigi tid? Da kan outsurcing av innleieprosessen være løsningen for deg.

Ved å outsource innleieprosessen til Qualified Solutions, påtar de seg administrasjonen av innleid arbeidskraft. Fra stillingsutlysning, utvelgelse av kandidat, kontraktskriving til fakturering. Qualified Solutions tilbyr en effektiv og forutsigbar innleieprosess. På en nøytral og oversiktlig måte bidrar de til å gi deg tilgang til den type innleid personell som er nødvendig for å nå din bedrifts strategiske forretningsmål. Både kunde, leverandør og kandidat skal ivaretas på best mulig måte i innleieprosessen.

Ved å inngå et samarbeid vil du oppnå kostnadsbesparelser, reduksjon av administrative oppgaver internt, og sørge for at alle offentlige og interne krav er ivaretatt.

Sett av 45 minutter og hør mer om hvordan du kan få tilgang til rett kompetanse med minimal innsats når vi, i samarbeid med Qualified Solutions, holder webinar. Vi viser deg vår verktøykasse og hvordan vi benytter denne for å sørge for at du har tilgang til rett innleid personell, til rett tid, til rett pris.

Praktisk informasjon

Når: Torsdag 26. september 2019, 10.00–10.45
Gjennomføring: Webinar
Pris pr. deltaker: Gratis
Kontaktperson: Marita Johansen | 993 99 586

Agenda

• Inneleieprossennen – Hva er Managed Service Provider (MSP)?
• Hvorfor passer dette for deg?
• MSP-gevinster
• Spørsmål og svar

Meld deg på vårt webinar

Delta, lær mer og få svar på dine spørsmål. Vi høres på webinar!More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba