Reisen til SAP S/4HANA og veikartet videre - åpenhjertig dialog med Statkraft og Helse Midt (Hemit) på Høstkonferansen


Posted by Didrik Arstad on 10/11/2022 09:51

Tenker du og grubler du på reisen til SAP S/4HANA og ikke minst reisen videre ut i fra Økonomifunksjonens perspektiv, da anbefaler vi deg å lytte til disse sesjonene på årets høstkonferanse. I både presentasjoner og i åpenhjertig og ærlig  dialog ga hhv. Espen Øvergaard, VP GBS Finance, Marco Tussing, Head of GBS Process and Systems, begge fra Statkraft og Daniel Boer Johannessen, Fagansvarlig Logistikk, Driftssenter for Økonomi og Logistikk hos Hemit interessante tanker, vurderinger, erfaringer fra sine migreringsreiser til S4 samt innblikk i sine forbedringskart på veien videre. 

Under kyndig moderatorledelse av Dag Myrdal, Aker Solutions og styremedlem i SBN ble panelet drillet i spørsmål fra migreringsmetode, forholdet til standardløsninger kontra tilpasninger, de viktigste forbedringspunktene som rapportering/analytics, konsolidering, budsjetteringsprosess i dag og i fremtiden, sustainability, hvordan de er organisert med tanke på forbedringer, veikart til UX-strategi og andre sentrale spørsmål også fra salen.

En åpenhjertig og ærlig dialog med mange viktige poenger fra 2 selskaper som arbeider målrettet, planmessig og strukturert mot å få mest mulig ut av sin investering i SAP S/4HANA. Kunnskapsdeling på sitt beste i tråd med SBN's mål og visjon. Enjoy!

 


Didrik ArstadDidrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
+47 90562921
da@adfahrer.com
LinkedIn

 

More news in the same category

Tags: finance, analytics, sap knowledge