S5 Consulting styrker seg i Stavanger


Posted by Joakim Löves on 04/04/2019 13:11

S5 styrker satsningen sin i forhold til å skulle være det ledende SAP konsulentselskapet innen blant annet olje og gass (SAP UX; Neptune/WebIDE, SAP HANA/ABAP, Logistics og Enterprice Asset Management, integrasjoner, Ebiz, osv.), med å styrke sin tilstedeværelse i Stavanger. Dette gjøres ved å sette sammen et team av konsulenter som både kjenner bransjen godt, har et stort nettverk og har SAP kompetanse utenom det vanlige. Eksisterende kunder som AkerBP, Lyse og Aibel vil dermed få et lokalt team rundt seg, mens selskaper som ikke har benyttet seg av våre tjenester før, nå har sjansen. 

Som en del av denne satsningen, er Stian Winsland ansatt hos oss fra 01.07.19. Stian er et kjent navn for mange av de som jobber med SAP innen Olje og Gass, med sin bakgrunn innen SAP fra blant annet Equinor (Statoil og Dolphin Drilling). Vi ønsker han velkommen til S5 Consulting.

Har du lyst å ta en hyggelig prat med oss i forhold til hvordan S5 kan forenkle hverdagen og/eller gi besparelser hos dere, eller er du interessert i å jobbe i et unikt positivt miljø som er i en ekspansjonsfase? Kontakt Sveinung Gehrken, +47 473 18 037, sveinung@s5consulting.noMore news in the same category

Tags: it, hana, projects, logistics, s5 consulting