SAP Norge inviterer til SAP NOW!


Posted by Cathrine Kjær on 21/01/2020 11:44

Redd for å gå glipp av noe? Med dagens raske teknologiske utvikling ønsker ingen av oss å bli hengende etter. I SAP hjelper de sine kunder med å holde seg i tet. På SAP NOW 19. mars i Oslo ønsker de å vise deg hva som må til for å bli en intelligent virksomhet som utnytter teknologi for å automatisere prosesser, imponere kunder, begeistre ansatte og skape nye inntektsstrømmer for selskapet. De lover deg en inspirerende dag:

  • Inspirerende foredragsholdere på hovedscenen. Hør Hauk Landsverk fra Elkjøp snakke om hvordan de transformerer selskapet med fokus på kundeopplevelse og innovasjon. Aksel Lund Svindal kommer for å fortelle om hvordan tankesett fra toppidretten kan overføres til forretningslivet.
  • Gå mer i dybden i de 4 parallelle sesjoner. Etter lunsj får du mulighet til å dypdykke mer i et av de 4 parallelle spor innenfor følgende områder: Teknologi, Marketing, S/4HANA og HR.
  • Opplev teknologien i SAP City. I det store utstillerområdet SAP City kan du bli bedre kjent med SAP teknologi gjennom «live» demoer. Hva med en kaffe i Customer Experience området? Eller trenger du nye bukser? I Levi’s store kan du oppleve demoer av blant annet SAP Cloud Platform og Marketing og Commerce løsninger. For å komme inn i SAP City må du gå over SAP's modell av Stavåbrua på E6 i Trøndelag. Denne sanntidsovervåkes ved hjelp av sensordata og digital tvillinger. 

SAPs partnere finner du også i SAP City. De er klare til å diskutere den nyeste teknologien, prosjekter og muligheter med deg.

SAP Norge ønsker deg velkommen til en inspirerende dag med faglig påfyll, gode diskusjoner, spennende foredragsholdere i SAP City.

Se agendaen og meld deg på i dag!

This event is for customers only. Only partners who are sponsors of SAP NOW can get entry.

På agendaen er blandt andre:

The 500 Hour Job: How Artificial Intelligence will impact the Future of Work
Dr Marc Teerlink, MBA/MBI, Global Vice President, SAP Intelligent Enterprise Solutions & Artificial Intelligence

Elkjøp’s Next Generation Retail Program
Hauk Landsverk, Digital Director, Elkjøp

Hva må til for å bli best i alpint og hvilke overførings-verdier kan vi ta med oss inn i næringslivet?
Aksel Lund Svindal, Investor, author and former World Cup Alpine Skier
 

More news in the same category

Tags: cx, retail, finance, analytics, hr, remuneration, it, hana, projects, sap knowledge, supply chain