Sariba AS mottar prisen som Årets SAP Partner 2019


Posted by Joakim Löves on 14/05/2020 10:01

Sariba

Det er med jublende glede og den største ydmykhet at vi i Sariba kan annonsere at vi har blitt kåret til «Årets SAP Partner 2019».

SAP Norge deler hvert år ut sine Partner Awards. I denne sammenhengen kårer SAP den partneren de mener var den mest fremgangsrike i året som gikk. På denne måten setter SAP fokus på det viktige arbeidet partnerne gjør, som en forlenget arm av SAP i det norske markedet.

Stolt daglig leder

Vår daglige leder, Lionel Layerle, har følgende å si om den gjeve prisen vi nå har mottatt:

«Det at Sariba nå er kåret til «Årets SAP Partner 2019» er resultat av flere års hardt og dedikert arbeid. Dette arbeidet har vi ikke gjort alene. Vi har gjort det sammen med både våre kunder og SAP. Utmerkelsen er en bekreftelse på at arbeidet vi gjør, tar oss som organisasjon i riktig retning. Dette er en retning der det å løse våre kunders behov med våre ansattes kompetanse står i sentrum. Det å ha motiverte ansatte på laget, de aller beste tekniske løsningene, samt SAP samarbeidspartner har gjort dette til givende arbeid for alle oss involverte.

Jeg vil benytte anledning for å takke for tilliten fra våre kunder og til SAP som har gitt oss denne gjeve prisen. Jeg vil samtidig takke hver og en av medlemmene i Sariba-familien. Dere har alle bidratt til at vi i dag befinner oss akkurat her».

SAP Norge om Årets SAP Partner 2019

Henning Klemp, partneransvarlig i SAP Norge skriver følgende:

«Sariba AS utnevnes som Årets SAP-partner 2019 på bakgrunn av deres arbeide som implementeringspartner av vår helhetlige HR-suite, SAP SuccessFactors. Med sin kompetanse og erfaring leverer Sariba produkter, tjenester og rådgivning innen HR Strategi, HR Prosesser og HR Teknologi.»

Du kan lese hele begrunnelsen på SAP sine nettsider.

Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for å forenkle og forbedre dine HR-prosesser? Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt.

Sariba


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sap, sariba