Sariba er nå SAP Concur® implementeringspartner


Posted by Joakim Löves on 04/09/2019 21:15

Vi i Sariba følger absolutt med i tiden, og ser at fremtiden både er digital og skybasert. Dette gjelder både måten vi jobber på og systemene vi jobber med. Vi har lenge vært offisiell SAP Concur® samarbeidspartner, men tok i juni steget fult ut, og er nå SAP Concur® implementeringspartner.

For å få denne ærefulle tittelen har to av våre konsulenter vært gjennom et sertifiseringsløp.

Halvard Løchen og Florentin Navarette tilbrakte to uker i juni i Praha. I løpet av disse ukene fikk de inngående opplæring i å konfigurere Concur Expence, også kjent som reiseregninger. Opplæringen omfattet hele prosjektprosessen, fra å dokumentere en kundes behov til å konfigurere dette inn i SAP Concur®. Oppholdet ble avsluttet med en omfattende sertifisering, en sertifisering de bestod med glans. Dette betyr at vi i Sariba nå kan implementere SAP Concur® på egenhånd, og vi er allerede i gang med flere prosjekter.

Hva er SAP Concur®?

Se for deg en arbeidshverdag der håndtering av reiseregninger og bilag ikke bare er raskt og effektivt, men til og med gøy. Se for deg en jobbreise der det å registrere en kvittering går lynraskt, og du blir så imponert at du tar deg selv i å smile. Se for deg en jobbreise der kilometergodtgjørelse kobles direkte til Google Maps på telefonen din. Der du kan booke flyreiser og hotell via den samme appen som automatisk laster inn kvitteringer fra ditt hotellopphold. Det er faktisk mulig. Fremtiden er her i form av en fremtidsrettet og spennende reiseapp: SAP Concur® Travel & Expense. Les mer om SAP Concur® her.

Erfaring og ny kunnskap, hånd i hånd

Vi i Sariba har jobbet med SAP Reise i en årrekke. Vi har derfor en inngående kjennskap til og kunnskap om reiseregulativer og regelverket knyttet til dette. All denne kunnskapen tar vi nå med oss inn den nye SAP Concur®-verdenen.

Kombinasjonen av våre nye sertifiseringer, vår status som SAP Concur® implementeringspartner og vår kunnskap om regelverket gjør at du trygt både kan og bør velge Sariba når du skal velge implementeringspartner.

Er du på jakt etter de beste løsningene kombinert med erfaring og trygghet? Da velger du Sariba og SAP Concur® når du skal komme i gang med din nye løsning for reise-og utgiftshåndtering.

Ta gjerne kontakt med Håvard Aspenes for mer informasjon.
 


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba