Les mer om 'RISE with SAP', en ny milepæl for SAP


Posted by Eva-Maria Fahrer on 26/01/2021 13:34

WALLDORF — SAP SE (NYSE: SAP) 2021-01-27 announced

Seanse on-demand her 

SAP vil revolusjonere virksomheters digitale forretningstransformasjon med ny helhetlig tilgang 

SAP annonserer RISE with SAP, en milepæl hva gjelder tilbud som skal drive kunders helhetlige transformasjon for å bli en intelligent virksomhet.

RISE with SAP tilbyr kunder på alle nivåer av digital transformasjon en helt ny måte å redesigne prosesser på for å bedre sine resultater. Sammen med sitt store partnerøkosystem vil SAP levere rask «time-to-value» og fleksibilitet for at selskapene skal kunne trives underveis, alt dette uten store investeringer i forkant. Annonseringen om at SAP nå skal levere forretningstransformasjon «as-a-service» ble gjort under eventet «RISE with SAP: The Introduction», hvor SAP også avslørte planer om å gjøre et strategisk oppkjøp innen business process intelligence. Bli med Christian Klein og gjester som Microsoft, Siemens, LiveKindly på RISE with SAP: The Introduction her (On-demand).«Med geopolitisk spenning, miljøendringer og en pågående pandemi tvinges selskaper til å gjøre endringer raskere enn før», sa Christian Klein, CEO SAP. «Selskaper som kan tilpasse seg nye forretningsprosesser raskt vil få en stor fordel – og det kan SAP hjelpe dem med å oppnå. Det er det RISE with SAP handler om: å hjelpe kunder med å kontinuerlig finne nye måter å drive forretning i skyen på, og med det ligge foran resten av bransjen». 

RISE with SAP er en samlet pakke som viser hver enkelt kunde hvordan de skal bli en intelligent virksomhet, uavhengig av startsted og kompleksitet. Dette tilbys gjennom et abonnement, og inneholder kun én ansvarlig part for service, drift og support. Denne helhetlige tilnærmingen kommer til å få selskaper til å endre deres virksomhet, ved å sørge for en smidig teknisk overgang til skyen og fortsette transformasjon. Sammen med vårt robuste økosystem av partnere vil SAP bistå selskaper gjennom deres forretningstranformasjon ved å: 

 • Redesigne forretningsprosesser
  • Business process intelligence er bygd på SAPs forretningsmodell og ekspertise innen forretningsprosesser, noe vi har fått ved å ha jobbet med over 400.000 kunder på tvers av 25 forskjellige bransjer. Kunder kan kontinuerlig analysere hvordan deres forretningsprosesser presterer, bruke bransjestandarder som referanseindeks og enkelt tilpasse dem nye krav fra bransjen. Intelligente systemer kan enkelt bli en del av forretningsprosesser takket være en direkte forbindelse med SAPs arbeidsflyt, robotic process automation (RPA) og annen kunstig intelligens (KI / AI). 
 • Muliggjøre teknisk migrering
  • SAP® - verktøy og services bistår hele den tekniske reisen med rask time-to-value, støttet av tilbud fra SAPs sterke partner økosystem. Dette inkluderer automatiserte servicer for å bistå overføringen til modulære og standardiserte løsninger for raskere konsumering av cloud-innovasjon, samt support fra tekniske arkitekter for å sørge for en smidig migrering- og adopsjonsprosess. 
  • Kunders selvvalgte cloud-infrastruktur kjøres enten i et SAP data center, eller hos en selvvalgt hyperscaler for å dra nytte av mulighetene med «infrastruktur as-a-service» uten låsing av data og systemer. 
 • Bygge en intelligent virksomhet
  • SAP Business Technology Platform tilbyr ett semantisk lag på tvers av hele virksomheten, og sørger for fundamentet for en helhetlig businesstransformasjon. Denne tilnærmingen gjør at kjernen i virksomheten holdes ren, og tillater enklere konsumering: 
   • Enkelt å komplementere, utvide og integrere med SAP, partnere, og tredjepartsløsninger ved hjelp av samme datamodell og plattform-services som SAP-applikasjonene bruker.
   • Tilgang til mer enn 2,200 APIer for å sørge for korrekt integrering til on-premise, cloud og systemer som ikke er SAP sine. 
   • Styre og planlegge i sanntid på tvers av virksomheten, og tilby data av høy kvalitet innen analyse, planlegging og AI-scenarioer takket være ett semantisk data-lag. 
   • «Low-code» eller «no-code» - evner for å utvide SAP-løsninger, intelligent RPA for å drifte automatisering, og en arbeidsflyt i verdensklasse for å endre prosesser når det trengs. 
  • SAP S/4HANA® Cloud (intelligent ERP forretningssoftware suite) har innebygget AI, RPA, avanserte analyseverktøy og fleksible implementeringsmuligheter avhengig av kundens kompleksitet. 
  • Enhetlig tilgang til en av verdens største forretningsnettverk, og inkluderer SAPs leverandører og logistikksentre, samt ressurser innen intelligence-network som gjør at selskapet kan drifte hele forsyningskjeden sin for å raskere kunne gjøre endringer om forholdene i markedet forandres. 

For mer informasjon om RISE with SAP kan du lese bloggene til Christian KleinJuergen MuellerThomas SaueressigUwe Grigoleit, samt et intervju med Jan Gilg

Les hva SAPs partnere sier her.

Besøk SAP News Center. Følg SAP på Twitter på @sapnews.

Ulrika Wass
Head of Nordic & Baltic Communications, SAP
+46 73 827 1074
ulrika.wass@sap.com

 

Gianmaria PerancinSee comment from Gianmaria Perancin,
Chairman ; SUGEN - SAP UG Executive on LinkedIn

 

EM Fahrer Posted by EM Fahrer


More news in the same category

Tags: cx, retail, finance, analytics, it, hana, projects, supply chain