SBN Supply Chain-dag 8.juni - Fokus på EWM og TM


Posted by Bernt Bakken on 30/05/2021 14:30

Fokus på effektive Supply Chain prosesser øker stadig. I forbindelse med overgangen til S4/HANA er det mange bedrifter som vurderer Extended Warehouse Management (EWM) og Transportation Management (TM).  Da vi vet at interessen for å lære mer er økende, har vi i SBN valgt å sette av en hel dag til dette temaet: 8. juni - Supply Chain Management Day.  Basert på innspill fra medlemmer, SBN-partnere og SAP har vi satt sammen en agenda som bør være spennende for dere som jobber med effektivisering av Supply Chain prosesser. 

Dagen starter med Trond Røvang fra SAP Norge som har to innlegg. 

  • S/4HANA Feature Pack 1 - I et Supply Chain perspektiv. Her får vi siste nytt om Extended Warehouse Management, Transportation Management og Advanced Available to Promise 
  • SAP Climate 21 - I et Supply Chain perspektiv. Presset for å redusere CO2-utslipp kommer fra mange retninger - investorer, kunder og myndigheter Vi vil se på noen konkrete løsninger som allerede eksisterer samt noen eksempler på hvordan SAP jobber for å integrere sustainability på tvers av hele systemporteføljen 

Flere av våre partnere vil presentere erfaringer og løsninger fra deres logistikk-prosjekt:

  • Pearl har samlet erfaringer fra flere kunder i denne presentasjonen: ‘Analytics – for operational reporting and active, effective problem solving. Be shocked at how easy problem solving becomes with Fiori analytics’.
  • IBM deler erfaringer fra sin implementering av Extended Warehouse Management (EWM) og Transportation Management (TM) hos Helse Vest.
  • Westernacher har focus på Digital Manufacturing Cloud (DCM) og EWM i sin presentasjon: ‘Uplift your supply chain with SAP DMC and EWM integrated approach’.
  • S5 Consulting deler sine erfaringer og snakker om muligheter i SCM implementeringer. 

Vi har også vært så heldige at vi har fått Steen Kronberg fra Saling Group til å fortelle om: Tranformation Delivered - Salling Group implemented new online grocery business in record speed’. Løsning de implementerte var bygget på EWM og TM.

Vi håper at dere finner noe interessant og at vi treffes virtuelt den 8. juni.  Dette er en full dag og det kan kanskje bli mye å få med alt. Det at vi kjører virtuelt, gjør at det er lettere for dere å velge hvilke presentasjoner dere ønsker å delta på. 

For agenda og påmelding til SBN Supply Chain Management Day 8. juni, se linken under:

https://sbn.no/no/catalog/products/sbn-supply-chain-management-day-2021

 


Bernt BakkenBernt Bakken
SBN / Adfahrer
E-mail: bb@adfahrer.com
Telefon: +47 480 34 248 


More news in the same category

Tags: ibm, s5 consulting, sap, sap knowledge, supply chain, westernacher