Sopra Steria Seminar: Hvorfor og hvordan lykkes med ERP i skyen?


Posted by Eva-Maria Fahrer on 03/10/2022 20:02

Dagen før SBN Conference 16.00 til 19.00 på MESH Youngstorget, Møllergata 8, nær Oslo S hilser Sopra Steria Velkommen til et spennende seminar der de, sammen med Freyr Battery, ser på fordeler med skybaserte ERP- systemer og hvordan vi kan lykkes med digitalisering i dagens samfunn.

 

Seminar: Hvorfor og hvordan lykkes med ERP i skyen?

Velkommen til et spennende seminar der vi, sammen med Freyr Battery, ser på fordeler med skybaserte ERP- systemer og hvordan vi kan lykkes med digitalisering i dagens samfunn. Freyr Battery vil også dele sin historie om hvorfor de valgte et skybasert ERP-system.

FREYER

 

Freyr Battery vil også dele sin historie om hvorfor de valgte et skybasert ERP-system.

Teknologi er et av de viktigste virkemidlene vi har for å møte det grønne skiftet ved omleggingen til mer bærekraftige og sirkulære forretningsmodeller. Men hva er egentlig koblingen mellom digitalisering og sirkulær økonomi, og hva er viktig for norske virksomheter å fokusere på? ERP? Hva sier forskningen? Hvorfor bør du vurdere å flytte også ditt ERP-system til skyen, og hvordan kan du best lykkes på ferden?  

Bli med på dette seminaret for å lære mer om Sopra Steria sin satsning på skybaserte produkter med SAP S/4HANA Cloud i spissen. Dere får også høre historien til kunden vår Freyr Battery og hvorfor de valgte et skybasert ERP-system.

 

Agenda  

16.00 til 16:30 - Registrering og lett servering

16:30 til 16:35 – Velkommen

16:35 til 16:55 - Digital sirkulær økonomi: Bærebjelke for en fossilfri velferdsnasjon
Eivind Kristoffersen har doktorgrad innen digital sirkulær økonomi fra NTNU. Han har internasjonal erfaring på bærekraft og sirkulær økonomi, og er ansett som en av Norges fremste på fagområdet. Han jobber nå for den Svenske Energimyndigheten med et forprosjekt for oppretting et nasjonalt senter for bærekraftsdata. Han har også nylig kartlagt kompetansebehovet for utvikling av en bærekraftig batteriverdikjede i Sverige.  

17:00 til 17:30 - Hvorfor skal man flytte ERP til skyen?
Magnus Reintz er en erfaren arkitekt i Sopra Steria som trives i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi. Han har jobbet med forretningssystemer siden 2006, som konsulent, prosjektleder og arkitekt. I flere år har Magnus spesialisert segpå skyløsninger og dokumentert behov fra tusenvis av brukere i komplekse løsninger med mange integrasjoner. 

17:30 til 17:40 – Pause

17:40 til 18:00 – Freyr Battery om sin reise og sitt valg av ERP i skyen
Knut-Olaf Rusten er Vice President for IT i Freyr Battery. Virksomheten skal utvikle miljøvennlige litium-ion-baserte battericelleanlegg i Mo i Rana, Nord-Norge. FREYR vil levere høy energitetthet og kostnadskonkurransedyktige rene batterier til raskt voksende markeder globalt. Det vi de gjøre ved bruk av den beste tilgjengelige teknologien og globalt ledende partnere drevet av lavkost, fornybar vann- og vindkraft.

18:00 til 18:10 - Hvordan lykkes på veien?
Anne Holme og Dennis Hæhre er begge erfarne ERP-prosjektledere og rådgivere i Sopra Steria. Anne Holme har jobbet med med SAP-prosjekter i over 16 år, og har siden 2021 hovedsakelig jobbet med SAP S/4HANA Public Cloud. Dennis Hæhre har lang erfaring med å implementere ERP som skyløsning fra Visma.net, og er nå en av våre SAP S/4HANA Cloud- prosjektledere. De har samlet noen gode råd om hvordan lykkes med ERP i skyen. Hva mener de fortsatt er viktig, og hva er annerledes når ERP flyttes til skyen? Hva er viktig å forberede seg på for å lykkes med implementeringen? 

18:10 til 18:20 - Hvorfor Sopra Steria satser på S/4HANA Public Cloud
Sopra Steria satser på SAP S/4HANA Public Cloud, og er blant annet SAP Cloud Acceleration Partner i 2022. Sopra Steria var den første partneren som implementerte SAP S/4HANA Public Cloud både i Frankrike og i Norge, og vi forklarer hvorfor akkurat dette produktet er et satsningsområde for oss. Ole Eliassen er direktør i Sopra Steria med  over 20 års erfaring innen IT og ledelse. Han har lang erfaring i skjæringspunktet mellom IT og forretning og han er opptatt av strategi- og virksomhetsutvikling, prosessforbedring og gevinstrealisering. Ole har arbeidet med ERP og SAP stort sett hele sin karriere, og er en av spydspissene bak vår SAP S/4HANA-satsning.

18.20 til 18:30 - Q&A og refleksjon 

18.30 til 19:00 - Mingling

Linkedin link

Hvem passer dette seminaret for?  

Dette seminaret er for deg som ønsker å vite mer digitalisering i dagens samfunn, hvorfor du bør vurdere å flytte ERP-systemet ditt til skyen, og hvorfor Sopra Steria mener at SAP S/4HANA Cloud er det rette valget for fremtiden. 

Link Registrering

 

Sopra Steria


More news in the same category

Tags: it, hana, projects, sopra steria