Suksess med SAP Analytic Cloud


Posted by Joakim Löves on 31/10/2019 11:15

S5 har nå gjennomført et SAP Analytic Cloud prosjekt for en større norsk retail kunde. 

Løsningen har gjort at kunden har fått bedre innsikt i virksomhetene sin (sanntid), samt en enklere og bedre forståelse av de dataene kunden har tilgjengelig.

«Endrede forretningsbehov, fremskritt innen analyseteknologi og dataeksplosjonen åpner for nye muligheter for organisasjoner. Å utnytte denne situasjonen kan føre til virkelig suksess, uansett bransje, og med SAP Analytics får du tilgang til en komplett programvare. Vi hjelper deg å grave dypere i dataene dine og gi reell verdi til analysene dine. Ved å koble SAPs analyseteknologi med våre faring, får du en løsning som gir deg dyp innsikt og bidrar til å forbedre effektiviteten og inntektene mens dere samtidig får et konkurransefortrinn», forteller Sveinung Gehrken, CEO S5 Consulting.

Resultatene fra «Planning Survey 19» underbygger påstanden om hvor kostnadseffektivt Sap analytics Cloud er. 100% av kundene i denne undersøkelsen mente at SAP Analytics Cloud, var vel investerte penger, og vurderte Cloud som utmerket, bra eller tilfredsstillende (SAP var den eneste leverandøren som oppnådde dette resultatet).

Mer informasjon? Kontakt Sveinung Gehrken:
+47 473 18 037 | sveinung@s5consulting.no | www.s5consulting.no

 

S5 Consulting

Eva-Maria FahrerI SBN gratulerer vi S5 till framgången.
Hilsen Eva-Maria Fahrer, ta gärna kontakt med mig om du har tankar kring detta


More news in the same category

Tags: it, hana, projects, s5 consulting