Velkommen tilbake til et nytt og bedre SBN


Posted by Eva-Maria Fahrer on 02/02/2019 10:07

2019-01-18// Vi gleder oss til å komme i gang med våre nyhetsbrev igjen og håper du registrerer deg på alle våre arrangementer. Hvis du gjør det, gleder jeg meg til å møte deg på våre web-møter og våre ansikt-til-ansikt-møter.

Jeg deltar på hvert møte!

Jeg vil være sikker på at det vi presenterer for deg som vårt verdsatte medlem, er relevant og viktig for deg.

 

Jeg deltar på hvert møte fordi jeg vil være sikker på at det vi presenterer for deg som vårt verdsatte medlem, er relevant og viktig for deg. Ideelt sett vil jeg intervjue hver person fra alle SAP-konsulentselskap og alle selskap som bruker SAP om hvordan ting er på jobb, hvilke prosjekter som pågår og hvordan vi i SBN Adfahrer kan hjelpe. Hvis vi kan hjelpe, bruker jeg, når det er relevant, hele vårt nettverk som består andre medlemmer, de smarte menneskene hos SAP (både i Norge og globalt), samt våre partnere for finne et svar på det du lurer på. Ønskene til våre medlemmer og partnere er grunnlaget for alle aktiviteter vi utfører.

SAP Leonardo SBN Adfahrer

Mange nye SAP-teknologiutviklinger har nådd nivået av modenhet til å fylle vårenes arrangementer med spennende og nyttige nye løsninger. Jeg er imidlertid klar over at våre medlemmer også ønsker å høre om brukererfaringer fra andre bedrifter og bruk av SAP i dagens prosesser. På våre møter vil vi derfor sørge for en balanse mellom dette og presentasjonene av nye SAP-løsninger. Ikke alle SAP-løsningene har nådd et fullt nivå av modenhet, men vi gjør vårt beste for å få så mye nyttig informasjon som mulig til deg. Husk at alle SBN-møter er gratis for medlemmer. Abonnement på medlemskap koster så lite som 1700 euro i 12 måneder – denne prisen er for ‘Small’ bedriftsmedlemskap med 1 gratis deltager på våre heldagsmøter.

Den nye SAP Analytic Cloud ser ut til å være et superprodukt. Vi starter derfor en formell gruppe på dette området. Vi har allerede hatt tre møter. Nå ønsker å etablere et lederteam med navngitte personer som hjelpe oss med å finne interessante temaer for kommende arrangementer. I tillegg vil medlemmene i lederteamet ha direkte dialog med SAP. SAP har utviklet et SAP Leonardo Data Intelligence produkt for kunder som har mye data og dette produktet virker veldig lovende. Det presenteres ved to forskjellige anledninger i vår på SBN-arrangementer. Første gang i workshop rettet mot salgs- og markedsføringsfolk og en neste gang som en presentasjon for finansområdet. Tips! Sjekk denne svært interessante innspillingen fra høsten om du er nysgjerrig. https://www.sap-sbn.no/no/aktivitet/1588/web-meeting-sap-leonardo-data-intelligence-community

Vår nye nettløsning gjør det mulig å abonnere på en diskusjonstråd.

Vår nye nettløsning gjør det mulig å abonnere på en diskusjonstråd. Du vil bli varslet av den e-posten du ønsker, dette gjør det mulig for deg å legge inn et svar eller bare "dekke" en pågående diskusjon. Denne nye funksjonaliteten vil være ekstremt nyttig for HR, der vi noen ganger har tidspress kombinert med nye myndighetskrav til funksjonalitet. Du vil på den nye nettsiden kunne delta i grupper og abonnere på informasjon som før. 

Vi gleder oss til automatiseringen vi får med den nye løsningen. I løpet av høsten 2018 endret vi også vårt regnskapssystem og vår bankforbindelse. Kombinasjonen gjør at vi kan unngå mye repeterende arbeid. Vi gleder oss til å kunne fokusere mer på verdiskapende oppgaver så snart systemet og prosessene er stabile.

Den nye nettsiden åpnes denne uken. Hvis det ikke skjer noe uventet, flyttes vårt arbeid til den nye nettsiden www.sbn.no innen utgangen av neste uke. Dette betyr publisering av nye ting og møte-påmelding vil være på den nye siden i slutten av neste uke. Vi har testet prosessene, korrigerte feil, testet igjen og korrigert feil og testet igjen og igjen, men hvis du ser noe som er galt, vær så snill, fortell oss. Vi har nå en ny IT- og web-løsning som vi kan rette og videreutvikle. Vi er svært fornøyd med mulighetene dette åpner. Vi har så mange forbedringsideer, men dessverre mangler budsjettet å implementere dem alle nå. Det vil dessverre være en periode med å bygge en ønskeliste før vi har råd til å utvikle ny funksjonalitet, selv om vår partner er veldig god.

Den gamle siden vil fortsatt være tilgjengelig. Den kan finnes på www.sap-sbn.no og www.adfahrer.com i lang tid. Vi er en liten organisasjon, og det er for krevende å flytte mange års historie da det må gjøres manuelt. Den gamle nettsiden vil forbli noen år som vårt arkiv.

Vi frøs våre kundemasterdata 23. desember. Jeg har siden ‘rengjort’ hoved-dataene og de blir importert til det nye systemet torsdag 16. januar. Jeg har sjekket at alt er riktig. Kryss fingrene dine sammen med mine på at ingenting er galt. Etter import av kundemasterdata begynner mye manuelt arbeid, inkludert "lagrede" korreksjoner som er gjort siden 23. desember. Alle abonnement og medlemskap må konverteres av Cathrine slik at medlemmene våre kan logge seg inn. Alle kommende arrangementer med tilhørende priser blir konvertert av Cathrine for å gjøre det mulig for medlemmene å registrere seg gratis. Alle våre fantastiske partnere og deres spennende markedsføringsinformasjon vil bli konvertert av Joakim til det nye systemet. Endelig vil informasjon fra Innovation Teams (SIGs) og de siste innleggene bli konvertert av meg og mine kolleger.

Da dette er gjort, begynner det nye livet i det nye miljøet med nye spennende nyheter og møter ... Jeg gleder meg til dette ...


More news in the same category

Tags: cx, retail, finance, analytics, hr, remuneration, it, hana, projects, sap, sap knowledge, supply chain