Zalaris tilbyr SAP kunder bistand til å sikre virksomhetskritiske lønn- og HR tjenester som er påvirket av Covid-19


Posted by Joakim Löves on 19/03/2020 13:22

Zalaris

Med mer enn 800 spesialister og konsulenter innen SAP HR, Lønn og SuccessFactors tilbyr Zalaris eksisterende og nye kunder bistand til å sikre virksomhetskritiske lønn- og HR prosesser og behandle merarbeid som resultat av Covid-19.

Myndighetene arbeider med vesentlige tiltakspakker som vil påvirke systemoppsett i SAP.  Zalaris følger opp vedtatte og foreslåtte tiltak tett.  Våre SAP konsulenter og service sentere samarbeider om å definere hvordan endringer best kan implementeres.  Vårt mål er å få til agile og hensiktsmessige løsninger.

Zalaris tilbyr eksisterende og nye kunder:

  • Konsulent bistand til å sikre rask implementering av nye lover og regler med forslag til tilhørende prosesser
  • Ressurser som kan bistå til å ta unna merarbeid eller dersom din lønn- og HR funksjon blir satt ut av spill
  • Etablering og revisjon av prosess og rutinedokumentasjon basert på vår Operating Procedure Manual konsept. For å sikre at virksomhetskritisk lønn fungerer om nøkkelpersoner blir satt ut av spill.  Kombinert med stand-by avtale slik at våre lønnsentre og spesialister kan bistå i kritiske situasjoner
  • Løsning for produksjon av standardiserte brev og formularer direkte fra SAP for å forenkle agil kommunikasjon med ansatte og myndigheter.  Rask støtte til utvikling av  nye skjema og innrapporterings krav. 

Zalaris sitt distribuerte nettverk av service sentre og konsulent enheter dekker hele Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, UK, Irland og India.  Via vår felles IT løsning så kan vi fordele arbeid utover hele organisasjonen.  Vi vil gjøre vårt beste for å bistå de som trenger det for å sikre kontinuitet av virksomhetskritisk lønn og HR i denne ekstraordinære situasjonen.

Ta kontakt med din Zalaris kontaktperson så snart som mulig eller kontakt oss via https://zalaris.com/contact/ dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå. 

Zalaris


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, zalaris