S5 Consulting tilbyr markedet et komplett SAP-miljø, med ledende spesialister innen sine respektive SAP fagområder. Gjennom ledende løsninger og konsulenttjenester skaper de varige verdier for kunder, aksjonærer, ansatte, SAP og S5 Community. Selskapets hovedmålgruppe er store og mellomstore selskaper innen industri, retail, logistikk og service.

S5 Consulting ledes av Sveinung Gehrken, og har som visjon å skape begeistring og varige verdier gjennom å støtte metoder som «lean», for å frigjøre tid og ressurser ved å skape bedre flyt i kundens SAP-prosesser. Over tid har strategien utviklet seg til å omfatte kompetanse og mobile løsninger knyttet til Neptune, samt integrerte CRM-løsninger med SalesForce. Sammen med partnere har S5 Consulting et ønske om å hjelpe kundene til å jobbe smartere ved å forenkle prosesser og redusere tidstyver som ikke skaper verdi.

S5 Consulting er PCoE-sertifisert fra SAP. Det gir kunder og samarbeidspartnere trygghet for en formell og relevant SAP-ekspertise på høyt nivå, og dokumenterer at de er en av få SAP-partnere i Norge med dette nivået av SAP-kompetanse.

Sammen med utvalgte partnere har S5 Consulting etablert S5 Community, en sammenslutning av erfarne SAP-spesialistmiljøer i det norske markedet. Tilsammen teller S5 Community mer enn 75 norske SAP-eksperter.

Se s5consulting.no for mer informasjon.