Comments from e-mails sent after the conference


Posted by Eva-Maria Fahrer on 01/11/2023 14:44

 

Takk for atter en fin event. 


 

Congratulations on a great event. Sadly I didn’t make it on the second day, but the first day and the dinner was very good! Lots of interesting presentations and many customers. Well organized, felt that it was better than last year (I guess knowing the venue better helps).
All in all, fantastic work. Well done and congrats again! 😊


 

Mange takk for en særdeles vel gjennomført konferanse!!
Det ble en utrolig vellykket begivenhet. Jeg synes innledningen med Sebastian og etterfølgende paneldiskusjon var veldig bra. Jeg fikk med meg mange møter innenfor de ulike spor og det som var veldig gledelig var at i mange av de
presentasjonene som ble holdt så klarte foredragsholderne å skape entusiasme samt engasjere tilhørerne i dialog under og etter presentasjonene, helt klart grunnet relevante og gode medlemscaser som gav både innsikt og verdi for deltagerne.
 
Jeg har mottatt unisont gode tilbake meldinger fra både deltagere og partnere rundt kvaliteten på årets konferanse, program og innhold!!
 
Først og fremst en takk til Eva Marie & Co for deres utrettelige innsats for å etablere og gjennomføre årets konferanse. Det er dere som utgjør forskjellen !! Vi er utrolig takknemlige for å ha dere med på laget !!
Mange takk !
Kjell


 

Jeg henger meg med glede på denne, syntes at konferansen var veldig bra og utrolig innholdsrik. Vel blåst og stor honnør til dere alle!


 

Det står stor respekt av alt av detaljer og tråder å holde i, det meste er blitt tenkt på og organisert - Velsmurt and well done!


 

Takk for en fin konferanse; det var både hyggelig og lærerikt.


 
Veldig hyggelig å være med på. Noen veldig gode diskusjoner der.


 

Excellent organization and use of digital tools

 

2023 10 17 Sbn Event 033 2000px

 

Link SBN Conference 

Link pictures (by Kristoffer Sandven)

 


 

From all of us to all of you - Our sincere Thank you!!


More news in the same category

Tags: cx, retail, finance, analytics, hr, remuneration, it, hana, projects, sbn adfahrer, supply chain