SBN Analytics Function Day 15. juni 2022 - Digitalt og F2F


Posted by Eva-Maria Fahrer on 01/06/2022 14:30

BW4HANA, SDWC, SAP Data Intelligence og Self Service er stikkord for årets program på Analytics Function Day.

Data Warehousing og strategier for hva SAP-kunder gjør strategisk og teknisk også i forhold til egne inhouse løsninger på BW, når SAP fokuserer på sin data warehouse løsning i skyen, er hovedtemaet for dagen.

Vi får høre hva Norsk Hydro tenker, hva Dovista har gjort for å møte nye strategiske behov, hva Volvo tenker og gjør innen Analytics for å møte transformasjonsbehov i Økonomifunksjonen.

Westernacher presenter en løsning med SAC og SDWC for sanntids transparens i verdikjeden. Alle disse presentasjonene bl.a. med utgangspunkt i SDWC eller SAP Data Warehouse Cloud.

Stor internasjonal produsent forteller om sine erfaringer med fullskale implementering av SAC og BW4Hana for å gi sluttbrukere self-service analytics. Deloitte gir innsikt i bruk av SAP Data Intelligence, et verktøy for å samle, bearbeide og konsumere data, i kombinasjon med SAC og SDWC.

Her kan du lese mer om dagen og hele agendaen, samt melde deg på: SBN Analytics Function Day

Sted: Cognizant's lokaler ved Lysaker i Bærum - alternativt Digitalt Dato: 15. Juni 2022 - kl. 0900 - 1500 Det er begrenset med plass hos Cognizant, så om du vil delta fysisk, bør du være raskt ute med påmelding.
 

Didrik Arstad

Har du spørsmål, kan du rette dem til undertegnede:
Didrik Arstad
Head of Innovation Team Finance & Analytics
SBN - SAP Brukerforening i Norge
Mob: +47 90562921
Epost: didrik.arstad@adfahrer.com
LinkedIn: https://no.linkedin.com/in/didrikarstad

 


 

More news in the same category

Tags: finance, analytics