Hvordan kan bouvet hjelpe deg å utnytte ditt forretningspotensiale?

Med over 90 spesialister innen SAP-programvare som utøver tjenester til over 40 SAP-kunder, har Bouvet et av Norges største SAP-miljøer. Vi forstår utfordringene og mulighetene i det norske markedet, har den nødvendige prosess- og forretningsinnsikten, samt kunnskapen om tekniske løsninger.  

Når dette kombineres med den inngående kunnskapen du har om din bedrift, vil vi sammen kunne finne nye muligheter som både effektiviserer arbeidet, øker kvaliteten og ikke minst gir grunnlag for et bedre resultat for din bedrift. 

I Bouvet har vi over 20 års fartstid med digitalisering av forretningsprosesser gjennom implementering av standard programvareapplikasjoner, samt i senere tid også gjennom skytjenester. Innenfor dette har vi spesialisert oss på økonomi, salg, innkjøp, logistikk, samt service- og vedlikehold. Vi kan derfor dekke alle de viktigste forretningsprosessene innen bransjer med logistikktunge bedrifter som utøver service og vedlikehold. Samtidig er vi også godt rustet til å jobbe med bedrifter som har et stort volum av kunder, hvor å være tett på disse er essensielt.

Bouvet

Hvordan kan vi hjelpe deg å utnytte ditt forretningspotensiale?

At vi kan samle all denne kompetansen under samme tak, er noe vi ser på som en stor styrke. Det hjelper oss å ivareta avhengigheter og samhandling mellom prosessene på en god måte, slik at din bedrift kan lykkes med sine tjenester og leveranser, samt levere digitale løsninger av beste kvalitet. Bakgrunnen for at vi har spesialisert oss på SAP-programvare-¬ og tjenester, er nettopp for å kunne innfri din bedrifts nåværende behov, samt for å sikre at vi lager systemarkitektur som håndterer skalering og videreutvikling knyttet til fremtidige behov.

 

Oppgradere til S/4HANA? 
Les her om hvordan vi kan hjelpe deg gjøre den viktige oppgraderingen til S/4HANA, enten du er en liten, mellomstor eller stor bedrift.

www.bouvet.no