Kaba skifter navn til Dormakaba

Kaba WFM skifter navn og ekspanderer

Dorma og Kaba har fusjonert og det nye selskapet «Dormakaba» har nå totalt ca 16.000 ansatte i over 60 land.
Den nordiske enhenten ekspanderer samtidig og omfatter nå også Baltikum.

Dormakaba
Dormakaba Group er en verdensledende aktør innen Workforce management og sikkerhetsbransjen - et internasjonalt, børsnotert selskap med aktiviteter i nesten hele verden.

Dormakaba tilbyr innovative, avanserte adgangskontroll løsninger for bygg, anlegg, flyplasser osv., samt løsninger for personlig og virksomhetskskritisk datafangst for tid til lønn og fravær, jobbregistrering og prosjektregistrering. Dormakaba kan se tilbake på over 150 års historie, der vi har blitt markedsledende og eksperter innen ulike tidsregistrering- og sikkerhetsløsninger.

SAP løsningen og Dormakaba Workforce Management
Workforce Management (WFM) har levert SAP sertifiserte løsninger siden 1989 og er ledende innen SAP-sertifiserte og integrerte delsystemer for datafangst for tidsregistrering, jobbregistrering og adgangskontroll. I tillegg til disse standard modulene, tilbyr vi en SAP integrert løsning for: Attendance Board, Visitor Management og kantine løsning. Mer enn 1800 SAP-kunder verden over benytter våre løsninger per januar 2017. Vi leverer løsninger som er sertifisert både for Business By Design versjonen og SAP ERP.

Delsystemet B-COMM ERP 5 for SAP ERP er en mellomvareløsning spesielt utviklet for innsamling av virksomhetens data, for tidsregistrering, jobbregistrering og adgangskontroll. Løsningen er sertifisert og er 100% integrert til SAP's delmoduler da vi benytter SAP grunndata. Dette betyr en enkel implementering, samt en sikker og feilfri datautveksling mellom SAP moduler (HCM, PP, PS, PM / CS, CATS) og Kaba's terminaler og programmer. Det er også en mobil løsning tilgjengelig.

Dormakaba WFM - Nordic
Kaba ønsker å vokse i det nordiske markedet og har nylig etablert Kaba WFM – Nordic med base i Oslo, samt avdelinger i de øvrig nordiske landene for å være nærmere vår kunder. Vi påtar oss konsulentbistand for implementering av tidsregistrerings-, adgangskontroll- og datafangstløsningene og har bred og lang kompetanse innen områdene HR/HCM - Time, CATS, PM/PP/PS/CS og mobile løsninger for tidfangst.

Av Nordiske kunder som allerede benytter løsningen kan nevnes:
ABB, Forsvaret, Helsedirektoratet, Lyse Kraft, Wärtsilä, Tarkett, SAS, Ringnes, Danisco, Strhyns, Volvo IT, Nordic Sugar, GKN-Aerospace, Orkla, DFØ, Haldor Topsøe, Lego, Aker Stord, Aibel, Utenriksdepartementet i Norge, IFE - Institutt for energiteknikk, SCA Hygiene, Norsk Gjenvinning mfl.

Kontakt:

Kristoffer Bostad
Sales Manager WFM, Region Scanbalt
M: +47 982 55 018
E: kristoffer.bostad@dormakaba.com