Sariba

Med fokus på helhetlige løsninger innen HXM (Human Experience Management), lever vi i Sariba av å gjøre hverdagen bedre og enklere for ledere, medarbeidere og deg som jobber innen HR. Dette gjør vi ved å levere produkter, tjenester og rådgivning innen HR-strategi, HR-prosess og HR-teknologi.
 
Vår forretningsidé er å levere og integrere HR-tjenester og IT-løsninger som øker lønnsomheten for kundene våre, gjennom optimalisering av de ansattes kunnskap og ferdigheter. Med vår kompetanse og erfaring innen strategi, prosesser og teknologi, får vi få frem det beste hos deg, dine medarbeidere og din organisasjon. Slik oppfyller vi vår visjon om å løfte HR til nye høyder.
 
I de over 20 årene vi har vært i bransjen har vi vært blant de aller beste på SAP HCM, og vi har alltid hatt et stort og robust fagmiljø. Dette fagmiljøet har vi både beholdt og videreutviklet, samtidig som vi har opprettet vårt eget SAP SuccessFactors-miljø. På denne måten klarer vi å være til stede for våre eksisterende SAP HCM-kunder, hjelpe de som ønsker en overgang til SAP SuccessFactors og ta imot helt nye kunder, uavhengig av hvilken plattform de måtte ønske seg. Vi er faktisk så gode på SAP at vi har blitt kåret til SAPs partner of the year hele tre ganger!
 
All erfaringen vi har opparbeidet oss tar vi med inn i vårt arbeide hos både eksisterende og nye kunder, og vi deler mer enn gjerne vår kunnskap med deg. Våre tjenester og løsninger er basert på beste praksis, og gjenbrukbare modeller og metoder. På denne måten sørger vi for at du får nettopp det du trenger, og at både ledere og medarbeidere får til mer.

http://www.sariba.com/