Effektiviser dine transaksjoner med Pagero

Pagero tilbyr e-ordre- og e-fakturatjenester som hjelper bedrifter med å effektivisere virksomheten sin gjennom hele prosessen fra ordre til betaling. Våre tjenester leveres i nettskyen via vårt nettverk Pagero Online. Tjenestene er uavhengige av forretningssystemer, bransjer og transaksjonsvolumer og passer derfor for alle typer av bedrifter.

Du når alle dine forretningspartnere via en eneste tilkobling
Pageros tjenester gir bedriften din en kostnadseffektiv måte å kommunisere elektronisk på med alle dine forretningspartnere, via en og samme kanal. Det kreves kun en enkelt kobling – til Pagero Online. Deretter kan du enkelt og på egen hånd legge til nye forretningsforbindelser å kommunisere med i nettverket ditt. Det kreves ingen manuell innblanding fra Pagero og det koster ingenting ekstra.

Du trenger ikke å tenke på format
Med Pagero trenger du ikke å tenke på noe annet filformat enn ditt eget. Alle meldinger som sendes via Pagero Online konverteres automatisk til det formatet som mottakeren bruker. Denne tjenesten inngår som standard for alle våre kunder.

Du når også bedrifter som bruker en annen operatør
Pagero har samarbeidsavtaler med et stort antall andre tjenesteleverandører rundt omkring i verden og vi arbeider hele tiden aktivt med å utvide vårt nett av samarbeidspartnere. Kundene våre kan derfor nå alle de bedriftene som bruker Pageros nettverk, i tillegg til et stort antall bedrifter som bruker andre tjenesteleverandører for e-faktura. Pagero er også et godkjent aksesspunkt i henhold til DIFIs standard og alle våre kunder får også tilgang til oss som aksesspunkt. Våre kunder kan dermed sende e-faktura til de kunder som vil ta imot e-faktura via aksesspunkt.

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov
Alle våre kunder kommuniserer via en og samme plattform, Pagero Online. For å imøtekomme bedrifters skiftende forutsetninger har vi kommet frem til ulike måter å kommunisere på, avhengig av f.eks. behov av automatisering, transaksjonsvolum og selskapsstruktur. Dessuten tilbyr vi et stort utvalg av tilleggstjenester som enkelt kan legges til for å tilpasse tjenesten etter den enkelte bedriftens spesifikke behov.

Dine meldinger er i trygge hender hos oss!
Pagero Online holder et meget høyt sikkerhetsnivå og det er like trygt å sende meldinger via Pagero Online som å foreta transaksjoner via nettbanken din. Vi garanterer at e-fakturaene kommer frem innen en viss tid, og du får automatisk en kvitteringsbekreftelse på at e-fakturaen din har nådd frem til mottakeren. All informasjon i de meldinger som sendes via Pagero Online krypteres slik at ingen andre enn mottakeren får tilgang til den. Du har dessuten gratis tilgang til Pagero Service & Support Center hvis du har noen spørsmål.

 

«Vi er idag aktive i 23 EMEA-land, med ytterligere fem land på gang i løpet av de nærmeste månedene. Med Pageros hjelp har vi kunnet oppfylle de skattemessige og juridiske kravene i hvert land.» Mr. Thomas Bonwetsch, Program Manager, EMEA eInvoicing Program Direct Accounts, HP.

«Det er en fordel for oss å ha en fakturapartner som er godt kjent med de ulike markedene i Norden og i Europa og vi ser på Pagero som en trygg samarbeidspartner som vi kan fortsette å vokse med i fremtiden.» Marcus Wolf, IT-Manager i K-rauta.


Les mer om Pagero: http://www.pagero.no
Les mer om vores e-fakturatjenester: http://www.pagero.no/e-faktura/
Les mer om vores e-ordretjenester: http://www.pagero.no/e-ordre/

Kontakt oss for mer informasjon:

 

Jessica Nilsson
Key Account Manager
Tlf : +46 31 730 88 26
jessica.nilsson@pagero.com 

 

 

Magnus Chöler
Key Account Manager
Tlf: +46 31 730 88 32
magnus.choler@pagero.com