Drømmer du om et lønnssystem som gjør kontrollene for deg?


Posted by Joakim Löves on 18/08/2022 10:26

Sariba

En ny måte å kontrollere lønn på

Payroll Control Center er en helt ny måte å planlegge og utføre lønnsprosessene på, samt en ny måte å følge opp og kontrollere at resultatene faktisk blir riktige. PCC gjør det nemlig mulig å automatisere de ulike stegene i lønnsprosessen. Det vil si du tar de enkelte punktene i kjøreplanen, og legger dem inn i systemet. Noen oppgaver kan systemet utføre selv, noen oppgaver gjøres manuelt og noen oppgaver utføres i en kombinasjon av de to.

Selv om en oppgave skal gjøres manuelt, for eksempel det å hente ned skattekort, er den en del av prosessen og det er viktig å inkludere den i listen av oppgaver. Når du har utført en oppgave, fortsetter systemet videre til neste oppgave eller prosess. Når du har prosessene i systemet på denne måten får du et verktøy som sikrer kontroll og dokumentasjon over hele prosessen. Oppgavene blir strukturerte og du har, til enhver tid, full oversikt over hvor langt du har kommet i prosessen. Du sikrer også arbeidsfordeling, unngår skjev arbeidsbelastning, samtidig som du dokumenterer at alt blir gjennomført.

Les hele artikkelen her

 


Marita Johansen  

Vil du vite mer om hva Sariba og Payroll Control Center kan gjør for akkurat din bedrift? Da er du mer enn velkommen til å kontakte Marita.

Marita Johansen
Consultant Manager/Senior Manager Solutions
KONTAKT OSSSariba


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba