Få kontroll på HR- og lønnsrapporteringen


Posted by Joakim Löves on 24/02/2021 16:36

Alle som jobber innen HR vet at korrekt rapportering på HR- og lønnsdata er uhyre viktig. Likevel er det ofte slik at HR- og lønnsrapportering blir sett på som både vanskelig og tidkrevende, og det er en oppgave mange kvier seg for å begi seg ut på. Det kan være flere grunner til dette. Vår erfaring tilsier at utfordringen er knyttet til at data er lagret i flere ulike systemer, og at det å hente ut data derfor oppleves som vrient. Hos andre er det rett og slett slik at rapporteringsprosessene er for kompliserte.

Bli med på vårt webinar hvor vi forteller deg mer om viktigheten av korrekt HR- og lønnsrapportering og hvilke utfordringer som er knyttet til nettopp dette temaet. Vår dyktige kollega Halvard Løchen vil sammen med Brendon Andrews-Warmuth, fra SpinifexIT, fortelle deg mer om hva du kan gjøre for å få kontroll på rapporteringen ved å ta i bruk Easy Reporter.

EasyReporter lar deg enkelt konsolidere HR- og lønnsdata i både SAP HCM, SAP SuccessFactors, og på tvers av systemene. Høres bra ut, ikke sant?

TIDSPUNKT
11. mars (Torsdag) 14:00 - 15:00

Les mer og registrer deg herSariba


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba