Gode grunner til å flytte din SAP lønn onpremløsning til skyen


Posted by Joakim Löves on 16/03/2022 15:30

Sariba

Har din bedrift SAP Lønn onprem? Hvis du svarer ja på dette, vet vi at du er opptatt av kvalitet og at det å ha en robust lønnsmotor er viktig for deg. Men hva skjer med SAP lønn i fremtiden? SAP selv er en innovativ og fremtidsrettet organisasjon, og de har derfor besluttet at fremtiden – den er i skyen.

Dette er spennende nyheter for alle oss som jobber med lønn, men hvordan påvirker dette deg? Og bør du også bli med på reisen til skyen? Vårt svar på dette er et ubetinget ja! Under finner du noen gode grunner til hvorfor du bør pakke kofferten og gjøre det klar for en reise til skyen; fremtiden er skybasert, innovativ og spennende, og den er allerede her.
 

4 gode grunner til å flytte SAP lønn onprem til skyen

  • Du vil redusere langsiktige kostander knyttet til hosting av løsningen. Når du flytter løsningen til skyen, trenger du ikke lenger å ta kostnaden knyttet til hosting av servere. Med SAP SuccessFactors Employee Central Payroll får du muligheten til å redusere kostnadene knyttet til det å drifte (eller leie) egne servere, samtidig som du beholder kontinuiteten og de svært gode funksjonene du allerede kjenner i SAP lønn.
  • Ved å flytte løsningen til skyen vil du ta lønnsløsningen din inn i fremtiden, uten å måtte sette opp et helt nytt lønnssystem! Vi flytter rett og slett løsningen du allerede har opp i skyen. Det vil si at vi tar med oss det du allerede har satt opp (og invester i) som lønnarter, bedriftsregler, kalendere, lønnselementer, rapporter og mye mer. Du kan også ta vare på ansattdata og historikk, inkludert lønnsresultater. Dette er både tid- og kostandsbesparende når du sammenligner det med å sette opp et helt nytt lønnssystem.
  • Du kan kvitte deg med onprem hardware og dyre tredjeparts hostingkostnader
  • Hvis du har en ekstern leverandør av basistjenester, kan du redusere tekniske kostander. Fremtidige oppgraderinger vil håndteres av SAP


Vi vet at svært mange bedrifter implementerte SAP lønn onprem for mer enn ti år siden. Mye har (heldigvis) forandret og forbedret seg siden da, og det finnes sannsynligvis områder du kan både forenkle og standardisere. SAP utvikler stadig spennende, innovativ og nyttig teknologi. Et eksempel på dette er Payroll Controll Center (legg inn link til video), en løsning som vil forenkle og forbedre arbeidshverdagen til alle som jobber med lønn.

Alt i alt vil vi si at det er fornuftig å ta en titt på din lønnsløsning i sin helhet og å bli med på reisen over i skyen. Vi kan garantere at det blir både velkjent, nytt og spennende.
 

Sariba

Vi i Sariba har over 20 års erfaring innen lønn og HR, og hjelper det mer enn gjerne med å flytte din løsning over i skyen. Vil du vite mer om hvordan dette gjøres, vil vi anbefale det å enten se webinaret over ⬆ eller å ta kontakt med oss for en prat.

Les hele artikkelen på denne lenken


Sariba


More news in the same category

Tags: hr, remuneration, sariba