Hva med Planning i SAP Analytics Cloud?


Posted by Didrik Arstad on 04/06/2020 10:00

På vår virtuelle nettkonferanse den 10. juni 2020 vil bl.a. temaet Planning i SAC være et av agendapunktene. For dem av dere som deltok på Finance Function Day presenterte Lars Fleminggard dette lysarket for å illustrere hvordan SAP ser på hvordan planleggingsprosessen kan planlegges og utføres som et samspill mellom mange aktører og med alle aktivitetene i en samlet orkestrering på gruppenivå. SAP Analytics Cloud spiller en avgjørende rolle i dette bildet. Statkraft er ett av selskapene i Norge som har tatt i bruk SAC for planning og vil fortelle hvordan de har tatt i bruk og vil bruke SAC i sin planleggingsprosess.

SAC


Hvis du er nysgjerrig på hvordan SAC kan brukes i planlegging for deg og din bedrift, bør du sjekke ut denne dagsaktuelle, virtuelle nettkonferansen:
https://sbn.no/catalog/products/the-analytics-function-day-2020

Andre aktuelle temaer er bl.a. erfaringer med bruk av Analytics Designer; hva gjør jeg hvis jeg har BW og hva gjør jeg med det i en samlet tilnærming til Analytics; og hvordan er det med simuleringer og prognosehjelp i SAC?

Husk, fordelen med den virtuelle nettkonferansen er at du kan velge det du er interessert i å delta på, men uansett må du registrere deg for dagen. En virtuelle nettkonferanser med mulighet for å hoppe inn og ut samt få alt i reprise senere

 

More news in the same category

Tags: finance, analytics, sap knowledge